ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σάλος: Δικηγόρος έδωσε συμβουλές σε γυναίκα πώς να σκοτώσει τον πρώην της

Της είπε να τον καλέσει σπίτι της, να τον δολοφονήσει και να πει μετά ψέματα στην αστυνομία

Ένας δικηγόρος από το Νάσβιλ του Τενεσί είναι σε διαθεσιμότητα και κινδυνεύει να χάσει την άδειά του μετά τις προκλητικές συμβουλές που έδωσε σε γυναίκα στο Facebook.

Πώς να σκοτώσει κάποιον δηλαδή και να κάνει την αστυνομία να πιστέψει πως βρισκόταν σε νόμιμη αυτοάμυνα.

Ο δικαστικός σύλλογος του Τενεσί κάλεσε τον Winston B. Sitton να απολογηθεί, όταν ανακάλυψαν πως είχε συμβουλεύσει την άγνωστη να προσκαλέσει τον άντρα για ρομαντικό ραντεβού στο σπίτι της. Εκεί θα τον σκότωνε και θα έλεγε κατόπιν ψέματα στην αστυνομία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «The Tennessean», ο δικηγόρος απάντησε σε μια ανάρτηση γυναίκας στο Facebook για το πώς να διαχειριστεί την κακοποίηση από τον πρώην σύντροφό της.

 

Ο Sitton της είπε να τον δελεάσει να πάει σπίτι της και να τον πυροβολήσει, λέγοντας στην αστυνομία πως ο άγνωστος διέρρηξε το σπίτι της και προσπάθησε να της κάνει κακό.

Το Ανώτατο Δικαστήριο του Τενεσί δεν χάρηκε όμως καθόλου με τις συμβουλές του δικηγόρου, ο οποίος κατέληξε στη συζήτηση πως η γυναίκα έπρεπε να σβήσει αμέσως την ανάρτηση «αν είσαι έστω και λίγο σοβαρή για όλα αυτά. Η υπεράσπισή σου είναι ότι φοβάσαι για τη ζωή σου».

Η γυναίκα το έσβησε μεν το post, ο πρώην της τράβηξε όμως ένα screenshot και το έστειλε στην εισαγγελία. Ο Sitton το αποκάλεσε «μαύρο χιούμορ», έχασε όμως για 2 μήνες την άδειά του.

Το Ανώτατο Δικαστήριο θα τον καλέσει σε απολογία, θεωρώντας πως η ποινή είναι μικρή για το παράπτωμά του…

Πηγή: newsbeast 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση