ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σακίρα - Πικέ: Το οικογενειακό ταξίδι μετά τον χωρισμό

Το ζευγάρι ταξίδεψε στην πόλη Χλουμπόκα της Τσεχίας, αφότου χώρισαν

Σακίρα και Πικέ επιβεβαίωσαν τον χωρισμό τους, μέσω μίας λιτής ανακοίνωσης από το πρακτορείο επικοινωνίας της τραγουδίστριας.

Η τραγουδίστρια και ο ποδοσφαιριστής μπορεί να τράβηξαν χωριστούς δρόμους στη προσωπική τους ζωή, ωστόσο, διατηρούν πολύ καλές σχέσεις για χάρη των δύο παιδιών τους. Σύμφωνα με το El Periodico, η Σακίρα και ο Πικέ λίγες μέρες πριν την ανακοίνωση του χωρισμού τους, πραγματοποίησαν ταξίδι στην πόλη Χλουμπόκα της Τσεχίας, προκειμένου να είναι δίπλα στον 8χρονο τους γιο, Μίλαν, που συμμετείχε σε ένα τουρνουά μπέιζμπολ.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Shakira (@shakira)

Οι ίδιες πληροφορίες ανέφεραν ότι μπορεί ο Πικέ και η Σακίρα να επισημοποίησαν τον χωρισμό τους στις 4/6, αλλά ουσιαστικά έχουν πάψει να είναι μαζί εδώ και τρεις μήνες. Ακόμη, φημολογείται, ότι σημαντικό ρόλο στον χωρισμό τους έπαιξε το γεγονός, ότι οι δυο τους έχουν κληθεί από την δικαιοσύνη της Ισπανίας για φοροδιαφυγή.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Shakira (@shakira)

«Λυπούμαστε που επιβεβαιώνουμε ότι χωρίζουμε. Για την ευημερία των παιδιών μας, που είναι η ύψιστη προτεραιότητά μας, ζητάμε σεβασμό στην ιδιωτική μας ζωή. Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή σας», ανέφερε η σύντομη δήλωση που δόθηκε στη δημοσιότητα, από το πρακτορείο επικοινωνίας της τραγουδίστριας.

ΠΗΓΗ: protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση