ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πυροβόλησε ιδιοκτήτη καφενείου – Φόβοι για βεντέτα

Μυλοπόταμος - Ο δράστης φέρεται ότι είχε γειτονικό καφενείο και με το θύμα διεκδικούσαν τους ίδιους χώρους για τραπεζοκαθίσματα

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν αναπτυχθεί στον Μυλοπόταμο, καθώς υπάρχει φόβος για προσπάθειες αντεκδίκησης για τον βαρύτατο τραυματισμό του 50χρονου ιδιοκτήτη καφενείου στην Αξό που δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, μετά τον καταιγισμό πυρών που δέχθηκε από έναν συγχωριανό του για τη σύλληψη του οποίου βρίσκεται σε εξέλιξη ανθρωποκυνηγητό.

Οι αστυνομικοί «χτενίζουν» το χωριό και τις γύρω περιοχές για να εντοπίσουν τον δράστη, που φέρεται ότι τα δύο τελευταία χρόνια είχε επαγγελματικές διαφορές με το θύμα, καθώς διατηρούν γειτονικά καφενεία στο χωριό και διεκδικούσαν τους ίδιους χώρους για τα τραπεζοκαθίσματα. Ωστόσο, κανείς από τους δυο δεν ήταν εριστικός ή οξύθυμος και τίποτε δεν έδειχνε ότι θα έφταναν στα όπλα.

Κάπως έτσι, το ακριβές κίνητρο της ξαφνικής επίθεσης που έγινε μια ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής προς Δευτέρα, παραμένει αδιευκρίνιστο καθώς ο 50χρονος καφεπώλης δεν είναι σε θέση να δώσει κατάθεση. Όμως, και μόνο το γεγονός ότι στο σημείο του αιματηρού επεισοδίου βρέθηκαν πέντε κάλυκες και τρεις βολίδες, δείχνει το μένος του δράστη, που λίγο έλειψε να σκοτώσει κατά λάθος και τον 57χρονο υπάλληλο ο οποίος δεν ενεπλάκη στο περιστατικό!

Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται το θύμα

Η κατάσταση του 50χρονου ιδιοκτήτη του καφενείου θεωρείται εξαιρετικά κρίσιμη, καθώς δέχθηκε δυο σφαίρες στον θώρακα και την κοιλιακή χώρα και τραυματίστηκε βαρύτατα. Μετά την χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στο ΠΑΓΝΗ, νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας χωρίς να έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο.

Ο 57χρονος υπάλληλος τραυματίστηκε ελαφρά από σφαίρα που προοριζόταν για τον εργοδότη του και παραμένει για νοσηλεία στο ΠΑΓΝΗ, ευτυχώς χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του. Η κατάθεση που έδωσε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας δεν μπόρεσε να φωτίσει τι ακριβώς συνέβη, καθώς δεν είδε καν τον δράστη. Άκουσε μόνο τους πυροβολισμούς και είδε τον 50χρονο να πέφτει αιμόφυρτος, ενώ την ίδια στιγμή δέχθηκε και ο ίδιος μια σφαίρα στο πόδι.

Πηγή: protothema.gr 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση