ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πώς ο Μίχος προσπαθούσε να μετατρέψει τη 12χρονη σε «επαγγελματία συνοδό»

Έρχονται νέες συλλήψεις

Στην αρχή της υπόθεσης στα Σεπόλια όλοι είχαμε την εικόνα πως ένα 12χρονο βιάστηκε από έναν ενήλικο άντρα που εκμεταλλεύτηκε την κακή οικονομική κατάσταση της οικογένειά της. Σήμερα, πλέον, αυτό το στάδιο έχει ξεπεραστεί. Έχει ξεπεραστεί ακόμα και το στάδιο του συστηματικού βιασμού και εκπόρνευσης της 12χρονης. Σοκαρισμένη η ελληνική κοινωνία παρακολουθεί τις αποκαλύψεις σχετικά πως ένα μικρό κορίτσι οδηγούνταν με τη βία σε έναν φρικιαστικό «δρόμο» όπου ουσιαστικά θα την καθιστούσε «επαγγελματία συνοδό»!

Σύμφωνα με πληροφορίες που παρουσίασε ο ANT1 ο Μίχος φέρεται να βιντεοσκοπούσε και να φωτογράφιζε τη 12χρονη και εν συνεχεία να πουλούσε τις φωτογραφίες στο dark web μέσω σχετικών σελίδων. Σε ό,τι έχει να κάνει με τα πρόσωπα που ερευνώνται από την αστυνομία, σύμφωνα με την ίδια εκπομπή, είναι 25 που είχαν σχέση με τον οίκο ανοχής, καθώς είχαν επισκεφθεί το σπίτι - κολαστήριο για τη 12χρονη, ενώ τα άλλα 10 είναι ψηφιακές επαφές, άτομα που επικοινωνούσαν μέσω διαδικτυακών εφαρμογών. Σχετικά με τα ραντεβού μέσω διαδικτύου, φαίνεται πως εκεί είχε στηθεί κύκλωμα με επικεφαλής τον Ηλία Μίχο. Το ρεπορτάζ που παρουσιάστηκε ανέφερε ως υπαρχηγό τον «Μιχάλη» που ελέγχεται από την αρχή της υπόθεσης όπως και δύο ακόμη πρόσωπα, τον «Δημήτρη» και τον «Ιωσήφ». Όπως ειπώθηκε και οι τρεις έχουν ταυτοποιηθεί με τις Αρχές να προσπαθούν να τους «δέσουν» με την υπόθεση ώστε να προχωρήσουν σε συλλήψεις κάτι που για πολλούς ίσως είναι και ζήτημα ωρών.

Τα 51 προφίλ και οι έως και 80 παιδοβιαστές

Παράλληλα, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, από τον Μάιο έως τον Αύγουστο ο Ηλίας Μίχος άνοιξε στην 12χρονη συνολικά 51 προφίλ στην εφαρμογή Blindchat, από τα οποία τα 35 ήταν δοκιμαστικά, δηλαδή χρησιμοποιήθηκε η δυνατότητα δωρεάν εισόδου που υπάρχει για τις γυναίκες, ενώ τα υπόλοιπα 16 περιείχαν πρόσθετες πληροφορίες, όπως το email και η ηλικία του χρήστη. Τρία από αυτά είχαν ως φωτογραφία προφίλ τη φωτογραφία της 12χρονης. Η πρώτη δοκιμαστική είσοδος στην εφαρμογή που πραγματοποιήθηκε με τα στοιχεία του κοριτσιού ήταν στις 25 Μαΐου πριν ακόμα κλείσει τα 12 της χρόνια. Το προφίλ αυτό έμεινε ενεργό έως τις 31 Μαΐου της ίδιας χρονιάς και στο διάστημα αυτό, όπως προκύπτει από την έρευνα ο χρήστης (πιθανότατα ο Μίχος) συνομίλησε με 24 χρήστες. Η ημερομηνία τελευταίας χρήσης της εφαρμογής προκύπτει πως είναι η 22α Αυγούστου, καθώς έχει καταγραφεί συνομιλία με το όνομα χρήστη της ανήλικης.

Επιπλέον, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του «Βήματος» Βασίλη Λαμπρόπουλο εκτός από τον οίκο ανοχής υπάρχουν πληροφορίες πως ίσως να βρεθούμε και μπροστά στην ύπαρξη ενός μικρού ξενοδοχείου στο οποίο ο Μίχος μετέφερε τη 12χρονη προκειμένου να την παραδώσει στα χέρια των παιδοβιαστών. Το κοριτσάκι κατέθεσε ότι ο Μίχος την πήγαινε σε έναν οίκο ανοχής – τον οποίο και περιέγραψε, μάλιστα – και εκεί, έναντι αμοιβής, την εξέδιδε σε «πελάτες», τουλάχιστον πέντε τη φορά, δήλωσε η 12χρονη, οι οποίοι την βίαζαν, αφού πρώτα την είχε βιάσει ο 53χρονος! Οι Αρχές ερευνούν επισταμένα το θέμα με τον οίκο ανοχής, ενώ ο αριθμός των πιθανών βιαστών της 12χρονης, σύμφωνα με το Βήμα, «ζαλίζει», αφού καλά πληροφορημένες πληγές κάνουν λόγο ακόμη και για 80 άτομα, αριθμός ο οποίος προκαλεί φρίκη.

Αδιανόητες αποκαλύψεις για τους παιδοβιαστές

Ο δεύτερος κατηγορούμενος, που συνελήφθη και βρίσκεται ήδη στις φυλακές Τρίπολης, ο 42χρονος Γιάννης Σοφιανίδης, ήταν ένας ακόμη άνθρωπος της διπλανής πόρτας, ένας οικογενειάρχης, που έχει τρία ανήλικα παιδιά, με το μεγαλύτερο να είναι ένα 12χρονο κορίτσι – στην ηλικία δηλαδή του κοριτσιού που κατηγορείται ότι βίασε. Ο Σοφιανίδης, μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες βίαζε την 12χρονη σε μια αλάνα, που βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την έδρα της ομάδας ΔΙΑΣ της Δυτικής Αττικής και τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, μόλις πέντε λεπτά από την Ομόνοια.

Ταυτόχρονα, την ώρα που ο παρουσιαστής της εκπομπής «Πρωινό», Γιώργος Λιάγκας, ανέφερε ότι υπάρχει επιχειρηματίας που μοιράζει λεφτά για να μην τον καταδώσουν, η εκπομπή «Super Κατερίνα» και ο Νάσος Γουμενίδης αποκάλυψαν ότι οι αστυνομικοί ερευνούν ένα ζευγάρι από τη Θεσσαλία για την υπόθεση της 12χρονης από τα Σεπόλια. Και αυτό γιατί, πάντα σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, μία γυναίκα θέλησε να «δωρίσει» τη 12χρονη στον άντρα της για να ασελγήσει στο κορμάκι της. Η γυναίκα, η οποία μάλιστα είναι γνωστή χορεύτρια, προσπαθούσε να «ψαρέψει» την 12χρονη… και να πληρώσει τον διαχειριστή του προφίλ της, που φέρεται να είναι ο Ηλίας Μίχος. Αυτή η γυναίκα, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Νάσο Γουμενίδη, ήταν παλιότερα χορεύτρια σε γνωστά στέκια τόσο της Αθήνας όσο και της Θεσσαλίας.

ΠΗΓΗ: Reader.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση