ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πώς ο κορωνοϊός ένωσε δύο αδελφές που είχαν να συναντηθούν 50 χρόνια

«Δεν μπορούσα να το πιστέψω»

Δύο αδελφές στη Νεμπράσκα που είχαν απομονωθεί εδώ και 53 χρόνια είναι και πάλι μαζί χάρη στην πανδημία του κορωνοϊού.

Η 73χρονη Ντόρις Κρίπεν τον Μάιο άρχισε να αισθάνεται έντονη αδιαθεσία. Νομίζοντας ότι πρόκειται για μια απλή γρίπη δεν έδωσε ιδιαίτερη σημασία. Όταν όμως εξαιτίας της αδιαθεσίας έπεσε και έσπασε τον ώμο της, τα πράγματα σοβάρεψαν, μεταδίδει το CNNi.

Κατά τη μεταφορά της στα επείγοντα του νοσοκομείου, διαπιστώθηκε ότι νοσεί από κορωνοϊό και χρειάστηκε να περάσει σχεδόν 30 ημέρες κλινήρης.

Όταν πήρε εξιτήριο πήγε στο κέντρο αποκατάστασης Μεθοδιστών Duklau Gardens προκειμένου να αποθεραπεύσει τον ώμο της.

Εκεί την περίμενε μία υπέροχη έκπληξη.

Η 53χρονη Μπεν Μπόρο, η οποία εργάζεται στο κέντρο αυτό του Φρίμοντ τα τελευταία 22 χρόνια μόλις είδε το όνομα της Κρίπεν κατάλαβε αμέσως με ποια είχε να κάνει.

«Δεν μπορούσα να το πιστέψω», είπε η Μπόρο στις 22 Ιουλίου, κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης τύπου. «Σκέφτηκα, Θεέ μου, είναι η αδελφή μου».

Έχοντας τον ίδιο πατέρα αλλά διαφορετικές μητέρες, οι δύο αδελφές είχαν να ιδωθούν 53 χρόνια, από τότε που η Μπόρο ήταν μωρό. Η Κρίπεν ζούσε με τη μητέρα της, αλλά η Μπόρο και τέσσερα ακόμη από τα συνολικά 14 αδέλφια της είχαν χωριστεί από την υπόλοιπη οικογένεια και είχαν δοθεί για υιοθεσία, όταν εκείνη ήταν μόλις έξι μηνών.

Στις 27 Ιουνίου, η Μπόρο αποφάσισε να επιβεβαιώσει την υποψία της. Μιας και η Κρίπεν έχει πρόβλημα βαρηκοΐας, πήγε στο δωμάτιό της και έγραψε σε έναν ασπροπίνακα το όνομα του πατέρα τους. Η Κρίπεν επιβεβαίωσε ότι αυτός ήταν ο πατέρας της.

«Έδειξα στον εαυτό μου.. και είπα ‘και ο δικός μου’… ‘Έχω τα μάτια του πατέρα μας’», είπε η Μπόρο.

Η Κρίπεν προσπάθησε αρκετές φορές να συναντήσει τα αδέλφια της αλλά χωρίς επιτυχία. Αντίθετα, η Μπόρο είχε καταφέρει να εντοπίσει τα περισσότερα και τώρα δεσμεύτηκε να ξαναενώσει την Κρίπεν με τα υπόλοιπα μέλη.

«Ήταν θέλημα Θεού να έρθω εδώ», λέει η Κρίπεν μιλώντας για το κέντρο αποκατάστασης. «Αν δεν είχα έρθει, δεν θα την εύρισκα ποτέ».

cnn.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X