ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ψαράς σώθηκε από θαύμα: Έπλεε τρεις μέρες μέσα σε ψυγείο (vid)

Βούλιαξε η βάρκα του - Συγκλονιστική στιγμή

Ο 46χρονος ψαράς Ουντίν Ντιμάν ήταν σίγουρος ότι θα πεθάνει. Ήταν ήδη τρεις μέρες στη θάλασσα μέσα σε ένα πλαστικό ψυγειάκι, χωρίς νερό και τροφή, αφότου η βάρκα του είχε βουλιάξει. Όμως τελικά τα κατάφερε κι αυτή είναι η συγκλονιστική στιγμή της διάσωσής του από το λιμενικό.

Ο ψαράς από την Ινδονησία είχε ξεκινήσει το πρωί της 14ης Σεπτέμβρης για να πιάσει κάτι να πουλήσει στην ψαραγορά.

Όμως το βράδυ είχε φτάσει και ο Ουντίν δεν είχε επιστρέψει ακόμη. Η νύχτα πέρασε και η οικογένειά του άρχισε να ανησυχεί για τα καλά.

Έπειτα από 24 ώρες από τότε που είχε φύγει ανέφεραν την εξαφάνισή του στην αστυνομία και ξεκίνησε η επιχείρηση εύρεσης και διάσωσης του 46χρονου άντρα.

Το σκάφος του λιμενικού «χτένισε» την περιοχή όπου ο Ουντίν και άλλοι χωρικοί ψάρευαν συνήθως αλλά ο ψαράς δεν ήταν πουθενά.

Τον βρήκαν μετά από 2 μέρες ερευνών, ψάχνοντας βαθύτερα στον ωκεανό, να επιπλέει μέσα σε ένα πορτοκαλί ψυγείο πάγου για ψάρια.

«Δεν είμαστε ακόμη σίγουροι πώς κατάφερε να επιζήσει χωρίς τροφή και νερό για 3 μέρες, αλλά είναι στα σίγουρα ένας τυχερός άντρας. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που τον βρήκαμε» είπαν οι άντρες του λιμενικού.

Ο αφυδατωμένος, πεινασμένος και εξαντλημένος άντρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Όπως ανέφερε ο ίδιος, η βάρκα του παρασύρθηκε στα ανοιχτά από δυνατά ρεύματα. Όταν το σκάφος του αναποδογύρισε κι αυτός έπεσε στη θάλασσα, μπήκε στο ψυγειάκι όπου θαλασσοδερνόταν για μέρες.

«Πότε-πότε λιποθυμούσα από την πείνα και κοιμόμουν, μέχρι που με βρήκαν οι διασώστες». Ευτυχώς, ο ψαράς ήταν καλά στην υγεία του κι έπειτα από μερικές ώρες στο νοσοκομείο πήγε στο σπίτι του και στην οικογένειά του.

Δείτε το βίντεο:

sputniknews.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X