ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Προσοχή - Σκληρές εικόνες: Η Χαμάς εκτελεί 4 Ισραηλινούς στη μέση του δρόμου (vid)

Οι τρομοκράτες αρχικά τους πήραν ομήρους και στη συνέχεια τους εκτέλεσαν

Φρίκη δίχως τέλος από τους τρομοκράτες της Χαμάς. Τα βίντεο που βλέπουν το φως της δημοσιότητας κόβουν την ανάσα και δείχνουν με τον πιο αδιανόητο τρόπο πώς η Χαμάς άρπαζε Ισραηλινούς αθώους πολίτες μέσα από τα σπίτια τους και τους εκτελούσε εν ψυχρώ.

Η γνησιότητα του βίντεο που αρχικά ανέβηκε στο Telegram στις 8 Οκτωβρίου επαληθεύτηκε από την Washington Post. Δείχνει πολλά πτώματα στον δρόμο στο Be'eri, ένα κιμπούτς στο νότιο Ισραήλ, λίγα μέτρα μακριά από το σημείο όπου οι μαχητές της Χαμάς τραβούσαν βίντεο με απαγωγές ανθρώπων, τους οποίους χρησιμοποιούσαν ως ομήρους.

Στο αρχικό βίντεο βλέπουμε τέσσερις Ισραηλινούς πολίτες να σύρονται με βία από τη Χαμάς.

Στο βίντεο, οι άτυχοι άνθρωποι φαίνεται να έχουν τα χέρια τους δεμένα πίσω από την πλάτη τους. Μάλιστα, ορισμένοι από τους πολίτες που είχαν απαχθεί περπατούσαν ξυπόλυτοι. Πιθανότατα να τους έσυραν με βία μέσα από τα σπίτια τους. Το άτομο που τραβάει το βίντεο φωνάζει προς την ομάδα καθώς πλησιάζει σε μια διασταύρωση που φυλάσσεται από μια πύλη, η οποία οδηγεί έξω από το Be'eri προς τη Γάζα.

Στη συνέχεια ακολουθεί ένα δεύτερο βίντεο στο οποίο διακρίνονται τέσσερα πτώματα κοντά σε αυτή την πύλη. Και αυτό το βίντεο ανέβηκε αρχικά στο Telegram στις 8 Οκτωβρίου και η γνησιότητά του επαληθεύτηκε από ανεξάρτητα μέσα ενημέρωσης.

Δείτε το βίντεο της φρίκης

Εικάζεται ότι το βίντεο αυτό είναι ένα από τα πολλά που τραβήχτηκαν από τα σημεία εισβολής των μακελάρηδων στο Ισραήλ μιάμιση ώρα μετά την έναρξη της απίστευτης αγριότητας εισβολής και ήταν από τα πρώτα ντοκουμέντα που έδειχναν μαχητές της Χαμάς να αιχμαλωτίζουν Ισραηλινούς πολίτες.

ΠΗΓΗ: protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση