ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πωλείται το σπίτι που ζούσε η οικογένεια Δασκαλάκη-Πισπιρίγκου

Οι κληρονόμοι φαίνεται πώς θέλησαν να «απαλλαγούν» από το συγκεκριμένο οίκημα που βρέθηκε στο επίκεντρο των εξελίξεων με αφορμή την πολύκροτη υπόθεση

Πωλείται το σπίτι που ζούσε τα προηγούμενα χρόνια η οικογένεια Δασκαλάκη-Πισπιρίγκου στην περιοχή της Αγίας Σοφίας στην Πάτρα.

Σύμφωνα με το Pelop, μια μεσίτρια ανάρτησε την αγγελία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναζητώντας υποψήφιους αγοραστές, με αρκετούς χρήστες του διαδικτύου να αναγνωρίζουν και να σχολιάζουν πως επρόκειτο για το ακίνητο που ζούσε η οικογένεια της κατηγορούμενης μητέρας που αναμένει την απόφαση του δικαστηρίου για το θάνατο της κόρης της Τζωρτζίνας.

Το τριόροφο της οδού Μπιζανίου άνηκε στην σπιτονοικοκυρά Ευγενία Κούτρα, η οποία είχε ταλαιπωρηθεί από προβλήματα υγείας και έφυγε από τη ζωή το 2020.

Το σπίτι που βρέθηκε στο επίκεντρο των εξελίξεων

Οι κληρονόμοι φαίνεται πώς θέλησαν να «απαλλαγούν» από το συγκεκριμένο οίκημα που βρέθηκε στο επίκεντρο των εξελίξεων με αφορμή την πολύκροτη υπόθεση.

Υπενθυμίζεται ότι πλήθος κόσμου είχε μαζευτεί έξω από το εν λόγω σπίτι όταν άρχισε να παίρνει μεγάλες διαστάσεις η υπόθεση των τριων παιδικών θανάτων.

Πηγή: protothema.gr 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση