ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ποια Μύκονος! Στη Ρώμη χρέωσαν 430 ευρώ για δύο μακαρονάδες και δύο ψάρια

Ούνα φάτσα ούνα ράτσα, που λέει...

Αξέχαστες θα μείνουν οι διακοπές στη Ρώμη για δύο Ιάπωνες.

Και όχι εξαιτίας της απαράμιλλης ομορφιάς της «αιώνιας πόλης»...

Οι δύο τουρίστες έπαθαν την πλάκα της ζωής τους πριν από λίγες μέρες, καθώς εστιατόριο τούς χρέωσε 430 ευρώ για δύο μακαρονάδες, δύο ψάρια και δύο ποτήρια νερό!

Να αγόραζαν τα σύνεργα, δηλαδή, μια βαρκούλα και να πήγαιναν να ψαρέψουν οι ίδιοι τα ψάρια στην ακτή του Αμάλφι, πιο φτηνά θα τους ερχόταν...

Οι Ιάπωνες, μάλιστα, δημοσίευσαν στο TripAdvisor την απόδειξη του... οδυνηρού γεύματός τους στο Antico Caffe di Marti, που βρίσκεται δίπλα στον ποταμό Τίβερη -σε περίπτωση που θέλετε να πάτε

Μάλιστα, το ακόμη πιο εξωφρενικό ήταν πως, στην τελική τιμή συμπεριλαμβανόταν και ένα... τέλος υπηρεσίας ύψους 80 ευρώ! Οι Ιάπωνες, ωστόσο, σημειώνουν πως, εντάξει, να έδιναν τα 80 ευρώ για την εξυπηρέτηση, αλλά να το αξίζει, διότι «το σέρβις δεν ήταν και πολύ καλό».

Όπως φαίνεται, πάντως, στο Antico Caffe di Marti συνηθίζονται κάτι τέτοια... Έχει 200 κριτικές στο TripAdvisor και συγκεντρώνει μόλις δύο στα πέντε αστέρια. Στα μισά σχόλια, δε, τονίζεται πως το μαγαζί είναι «υπερτιμημένο χωρίς κανέναν απολύτως λόγο». Ένας άλλος τουρίστας, μάλιστα, γράφει πως χρεώθηκε 476 ευρώ για μια mix πιατέλα ψαριών τον περασμένο Αύγουστο.

Παρά τις άσχημες κριτικές, ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου δήλωσε -αμετανόητος- στην ιταλική εφημερίδα ''Corriere de la Sera'' ότι «το μενού του μαγαζιού είναι σαφές» και ότι «οι δύο Ιάπωνες χρεώθηκαν το συγκεκριμένο ποσό, διότι παρήγγειλαν φρέσκο ψάρι, το οποίο επέλεξαν οι ίδι μέσα από το ψυγείο».

Ωστόσο, δεν είναι όλες οι κριτικές κακές. Ένας άλλος επισκέπτης επαίνεσε το μαγαζί για την μπριζόλα και την μπύρα του.

Με όλα τα παραπάνω, βέβαια, η Μύκονος... γελάει, αφού κανείς δεν την πιάνει σε κάτι τέτοια. Μόλις τον περασμένο Μάιο, άλλωστε, όπως θα θυμάστε κάποιοι, μαγαζί χρέωσε τουρίστες 836 ευρώ για μπύρες και έξι μερίδες... καλαμαράκια!

Πηγή: gazzetta 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X