ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ποια είναι η Πολωνή που ισχυρίζεται ότι είναι η Μαντλίν

Τι στοιχεία έχει ότι είναι η Μαντλίν;

Η Julia Faustyna προκάλεσε αίσθηση στο διαδίκτυο νωρίτερα αυτό το μήνα, όταν ισχυρίστηκε ότι είναι η Βρετανίδα Μαντλίν Μακάν, η οποία απήχθη από το κρεβάτι της ενώ έκανε διακοπές στην Πορτογαλία τον Μάιο του 2007, σε ηλικία μόλις 3 ετών.

Η Madeleine, η οποία θα ήταν τώρα 19 ετών, θεωρείται νεκρή. Παρακάτω, ακολουθούν οι πληροφορίες που γνωρίζουμε μέχρι σήμετα για τη Faustyna - και πόσα στοιχεία έχει για να υποστηρίξει αυτόν τον ισχυρισμό.

Ποια είναι η Julia Faustyna;

Η Faustyna είναι μια 21χρονη επίδοξη μουσικός και μοντέλο που ισχυρίστηκε στο Instagram ότι είναι η αγνοούμενη Βρετανίδα Madeleine McCann.

Έχει μιλήσει εν συντομία για την προσωπική της ζωή, λέγοντας ότι έχει ένα αγόρι που «θέλει να με αφήσει εξαιτίας αυτής της υπόθεσης» και ότι μεγάλωσε πηγαίνοντας στο σχολείο σποραδικά.

Ορισμένες φορές αναφέρεται με το όνομα Julia Wendell ή Julia Wandelt. Η Faustyna λέει ότι δεν μπορεί να θυμηθεί μεγάλα κομμάτια της πρώιμης παιδικής της ηλικίας, δεν είναι σίγουρη για την ηλικία της και δεν έχει δει ποτέ το πιστοποιητικό γέννησής της.

«Δεν θυμάμαι το μεγαλύτερο μέρος της παιδικής μου ηλικίας, αλλά η πρώτη μου μνήμη είναι πολύ δυνατή και αφορά διακοπές σε ζεστό μέρος όπου υπήρχε παραλία και λευκά ή πολύ ανοιχτόχρωμα κτίρια με διαμερίσματα», είπε. «Δεν βλέπω την οικογένειά μου σε αυτή τη μνήμη».

Πού μένει η Julia Faustyna;

Η Faustyna είναι από την Πολωνία και αυτή τη στιγμή ζει στη Γερμανία.

Τι στοιχεία έχει ότι είναι η Μαντλίν;

Υπάρχουν ελάχιστες σοβαρές αποδείξεις ότι η Faustina είναι η εξαφανισμένη Βρετανίδα. Η 21χρονη ισχυρίστηκε ότι άκουσε για πρώτη φορά ότι ήταν η Madeleine από τη γιαγιά της πριν από λίγους μήνες.

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έχει τεκμηριώσει εμφανείς φυσικές ομοιότητες μεταξύ της ίδιας και της Madeleine – συμπεριλαμβανομένης μιας ευδιάκριτης καφέ κηλίδας στη δεξιά ίριδα κάθε κοριτσιού.

«Έχω παρόμοια μάτια, σχήμα προσώπου, αυτιά, χείλη, είχα το κενό ανάμεσα στα δόντια [όπως η Madeleine]», έγραψε σε μια ανάρτηση, με φωτογραφίες της ίδιας και του παιδιού που απήχθη, δίπλα δίπλα.

Η Faustyna ισχυρίστηκε επίσης ότι είναι καχύποπτη με τους γονείς της, εν μέρει επειδή δεν έχει δει ποτέ φωτογραφίες της μητέρας της έγκυο.

Μοιράστηκε επίσης ένα αστυνομικό σκίτσο ενός άνδρα τον οποίο μάρτυρες είδαν να κουβαλάει ένα παιδί στο θέρετρο της Πορτογαλίας τη νύχτα που εξαφανίστηκε η Μαντλίν, γράφοντας στο Instagram: «Αναγνωρίζω αυτό το άτομο.. μοιάζει πολύ με τον κακοποιητή μου», έγραψε.

Η Faustyna υποστήριξε ότι την είχε κυνηγήσει ένας «Γερμανός παιδεραστής», χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Ο Francisco Marco, ένας ιδιωτικός ντετέκτιβ που συνδέεται με την υπόθεση Madeleine McCann, έχει αμφισβητήσει τους ισχυρισμούς της, λέγοντας ότι «δεν με αφορά».

Τι είπαν οι γονείς της Madeleine για τους ισχυρισμούς της Faustyna;

Οι γονείς του αγνοούμενου κοριτσιού, ο Gerry και η Kate McCann, συμφώνησαν να κάνουν ένα τεστ DNA για να προσδιορίσουν εάν έχουν πραγματικά συγγένεια με τη Faustyna, είπαν πηγές στην Daily Beast.

Η κόρη τους εθεάθη για τελευταία φορά να κοιμάται δίπλα στα 2χρονα δίδυμα αδέρφια της ενώ βρισκόταν σε διακοπές στην Praia de Luz στις 3 Μαΐου 2007.

Πού ισχυρίστηκε η Faustyna ότι ήταν η Madeleine;

Αρχικά δημοσίευσε τον ισχυρισμό στο Instagram και αργότερα ακολούθησε μια σειρά βίντεο TikTok. Τώρα έχει πάνω από 1 εκατομμύριο ακόλουθους στο Instagram.

«Άρχισα να κάνω τη δική μου έρευνα, ανακάλυψα τι συνέβη στη Madeleine McCann και συνέδεσα τις τελείες», έγραψε σε μια ανάρτησή της.

«Πρέπει να μάθω την αλήθεια. Χρειάζομαι [ένα] τεστ dna και πρέπει να μιλήσω με τους γονείς της Madeleine. Βοηθήστε με!».

Από τις έρευνες που έχουν γίνει, πιστεύεται ότι ένας Γερμανός, ο Κρίστιαν Μπρούκνερ, σκότωσε τη μικρή Μαντλίν, αλλά δεν έχει βρεθεί το πτώμα της.

Πηγή: iefimerida.gr 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση