ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ποια είναι η γυναίκα που πυροβόλησε τον πατέρα του παιδιού της

Δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή

Με θρίλερ μοιάζουν, τα όσα βλέπουν το φως, γύρω από τον πυροβολισμό του γνωστού Οφθαλμίατρου στο Χαλάνδρι από την εικαστικό Κλοντιάνα Τσέλο, που όπως όλα δείχνουν είναι η γυναίκα η οποία τον πυροβόλησε με αποτέλεσμα να βρίσκεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση.

Η εικαστικός και ο μεγαλογιατρός των βορείων προαστίων κατά τη διάρκεια της σχέσεώς τους, είχαν αποκτήσει εκτός γάμου ένα κοριτσάκι το οποίο σταδιακά η Κλοντιάνα Τσέλο μετά από απαγορεύσεις του πρώην συντρόφου της σταμάτησε να βλέπει με αποτέλεσμα τον Ιανουάριο του 2016 να χάσει την όποια επαφή μαζί του.

Η ίδια σε συνέντευξη της την εποχή εκείνη στην εφημερίδα Espresso είχε αναφέρει σχετικά:

«Εστησαν ένα ολόκληρο παιχνίδι, πλήρωναν ακόμη και τους δικηγόρους που έβαζα για να βγαίνουν δικαστικές αποφάσεις σε βάρος μου και μέχρι και σήμερα με απειλούν είτε μέσω τρίτων προσώπων είτε οι ίδιοι. Η ζωή μου σταμάτησε από τότε που πήραν το παιδί μου» λέει η εικαστικός.

Οπως περιέγραψε στη συνέντευξή της το κοριτσάκι της, καρπός της εξωσυζυγικής της σχέσης που διατηρούσε με τον γιατρό, ο οποίος ήταν και παραμένει έως σήμερα παντρεμένος, ήρθε στον κόσμο το 2009 και μεγάλωνε μαζί της για τα πρώτα επτά χρόνια της ζωή του. Μάλιστα, όπως υποστήριξε ο γιατρός, αρνούνταν να την αναγνωρίσει, καθώς αμφέβαλε για την πατρότητά της, ωστόσο το τεστ DNA επιβεβαίωσε πως ήταν ο βιολογικός πατέρας της. Εκτοτε ξεκίνησε να βλέπει το ανήλικο κοριτσάκι, ενώ στις αρχές του 2016 κατάφερε να πάρει την επιμέλεια του παιδιού.

Η ίδια, όπως ισχυρίζεται, έχει στραφεί με μηνύσεις κατά του πατέρα του παιδιού της, οι οποίες, ωστόσο, δεν βρήκαν μέχρι στιγμής ανταπόκριση στις δικαστικές Αρχές. «Με συκοφαντούσε με κάθε τρόπο και με κάθε μέσο, προσπαθώντας να με βγάλει τρελή» τονίζει, αφήνοντας μάλιστα υπόνοιες για κακοποίηση του παιδιού της στο περιβάλλον στο οποίο μεγαλώνει. «Πέντε μήνες αφού μου την πήραν, το παιδί εισήχθη σε κωματώδη κατάσταση σε νοσοκομείο, αλλά ούτε εκεί με άφησαν να τη δω» λέει, αποδίδοντας το επεισόδιο σε ψυχοσωματική βία. «Το παιδί ζει αυτή τη στιγμή με δύο ανθρώπους 70 χρονών αντί να ζει με τη μητέρα του» προσθέτει. «Εχω μαραζώσει χωρίς το παιδί μου» λέει η ζωγράφος, η οποία τα τελευταία δύο χρόνια έχει σταματήσει να εργάζεται και προσπαθεί να επιβιώσει με τη βοήθεια συγγενικών προσώπων της.

«Η μητριά της ασχολείται πιο πολύ με τον σκύλο παρά με τη μικρή»

«Μάλιστα, υπήρχαν στιγμές που είχαν πιαστεί και στα χέρια» είπε, αναφερόμενη στην κόντρα των δύο άλλοτε εραστών, οι οποίοι γνωρίστηκαν το 2007 σε έκθεση ζωγραφικής της Κλοντιάνας Τσέλο.

Η γνωριμία με τον γιατρό και η τεράστια «περιουσία» στην Αλβανία

Εργαζόταν στο τομέα της καθαριότητας στον ίδιο εργασιακό χώρο με το με τον οφθαλμίατρο. Ανέπτυξαν ερωτική σχέση και απέκτησαν ένα κοριτσάκι 13 χρόνων σήμερα. Η γυναίκα ισχυρίζεται ότι έχει τεραστία περιουσία στην Αλβανία και πως ο οφθαλμίατρος προσπαθούσε να τις «φαέι» τα λεφτά και γι' αυτό της «άρπαξε» όπως λέει και το παιδί.

Η δράστις για τουλάχιστον μία 10ετια είχε εμπλακεί σε δικαστικό αγώνα εναντίον του οφθαλμίατρου όμως οι αποφάσεις των δικαστηρίων δικαίωναν τον βιολογικό πατέρα του παιδιού χωρίς η ίδια να το αποδέχεται.

Σύμφωνα με πληροφορίες μέλη της οικογένείας της είχαν προσπαθήσει να την κλείσουν σε ψυχιατρική κλινική κάτι που δεν είχαν καταφέρει τελικά να κάνουν.

Το τελευταίο διάστημα η γυναίκα έμενε στην Κεφαλλονιά σε φιλικό της σπίτι. Μάλιστα τηλεφωνούσε σε Μέσα Ενημέρωσης προσπαθώντας να δημοσιοποιήσει την ιστορία της με σκοπό να πιεστεί ο γιατρός για να πάρει πίσω το παιδί.

Σύμφωνα με πληροφορίες η επιμέλεια του παιδιού είχε δοθεί με δικαστικές αποφάσεις στον πατέρα καθώς η η μητέρα είχε κριθεί ακατάλληλη για να μεγαλώσει κοντά της το παιδί.

Η συγκεκριμένη παρουσιαζόταν ως απόγονος της γνωστής οικογένειας «Παυλίδη» γεγονός που ανέφερε σε αναρτήσεις της στο Facebook αλλά και ως εικαστικός αν και παρόλο που η μοναδική της δουλειά είναι κάτι πίνακες που είχε ζωγραφίσει και τους είχε εκθέσει πριν από αρκετά χρόνια στην γκαλερί φιλικού της προσώπου.

«Η ώρα της δικαιοσύνης πλησιάζει», έγραφε στο Facebook


«Η ώρα της δικαιοσύνης πλησιάζει» γράφει κάτω από το όνομα της στη σελίδα της στο Facebook, η εικαστικός Κλοντιάνα Τσέλο, προκαλώντας ανατριχίλα σ όποιον την επισκέπτεται για πρώτη φορά, καθώς φαίνεται πως εδώ και καιρό σχεδίαζε την πράξη της.

Η εικαστικός στις αναρτήσεις της τα βάζει με όλους και με όλα ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που ζητάει την συμβουλή των διαδικτυακών της φίλων για όσα της συμβαίνουν:

«ΕΛΛΗΝΕΣ.....Όσοι από εσάς νιώθετε ακόμα άνθρωποι βοηθήστε με να σώσω το ανήλικο παιδί μου από τους ΑΠΑΓΩΓΕΙΣ ΤΗΣ . Στην θέση μου θα μπορούσε να είναι κάθε μάνα- Ελληνίδα, στην θέση της Μελίνας μου θα μπορούσε να είναι κάθε ελληνόπουλο . Η εισαγγελέας ανηλίκων πρωτοδικείων Αθηνών ( που μάλλον ή πληρωμένη ή τρελή είναι ) πράττει συναυτουργία με τους εγκληματίες στην αρπαγή και κακοποίηση της ανήλικης κόρης μου διότι κάθε φορά που απευθύνθηκα ενώπιον της ΕΔΩ ΚΑΙ 5 ΕΤΗ μου " πουλάει " τρέλα λέγοντας με " δεν είναι αρμοδιότητα μου η προστασία ανηλίκων, αλλά των δικαστηρίων "
Όταν της θύμισα το άρθρο 1532 του αστικού κώδικα περί ιδιαίτερης νομικής ευθύνης της για την προστασία της ζωής ανηλίκων παιδιών μας σε τέτοιες περιπτώσεις, τότε μου ζήτησε να απομακρυνθώ από το γραφείο της. Τότε και εγώ της ζήτησα να απομακρυνθεί αυτή διότι ξεφτιλίζει τον εαυτό της και την θέση που η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΗΣ ΕΜΠΙΣΤΕΎΤΗΚΕ . Τέτοιους εγκληματίες Εισαγγελείς έχουμε για την προστασία των παιδιών μας! Το παιδί μου από τότε έως σήμερα παραμένει στους κακοποιούς, δεν άλλαξε τίποτα. Με την συγκατάθεση της Εισαγγελέας ανηλίκων το παιδί μου που απέκτησα εκτός γάμου παραμένει μακριά μου χωρίς καμία επαφή μαζί μου και βασανίζεται από τον πρώην βιαστή μου και την σύζυγο αυτού.
Τα συμπεράσματα δικά σας».

Οι αναρτήσεις της συνοδεύονται πάντα και με φωτογραφίες με την κόρη της από την εποχή που οι δυο τους βλέπονταν χωρίς περιορισμούς καθώς και διάφορα από έγγραφα:

«Τα πιο ειδεχθή εγκλήματα όπου εμπλεκόντε αστυνομικοί έως και εισαγγελείς και που αποδεικνύουν ότι ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΥΧΕΙ είναι η αδιαφορία των αρχών της Ελλάδας για την 5 έτους αρπαγή και κακοποίηση της ανήλικης κόρης μου με δράστες τον βιαστή μου και την σύζυγο αυτού που όποιος ενδέχεται να μην είναι εν τέλη ο βιολογικός πατέρας του παιδιού μου και να εξαπάτησε εμένα, την Δικαιοσύνη, τον νόμιμο σύζυγο μου με πλαστά έγγραφα αποτελεσμάτων DNA, αφότου εν τέλη ο μικροβιολόγος που έκανε την πραγματογνωμοσύνη ΤΟ ΕΤΟΣ 2012 ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΆΦΑΝΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ (!) και ανέφερε τότε ότι λέγεται .....
Αναρωτιέμαι σε πιο δικαιίκο σύμπαν ο βιαστής και η σύζυγος του βιαστή αποπειράθηκαν μανιωδώς να κλείσουν στο ψυχιατρείο το θύμα- μητέρα και αστυνομικοί-μαφιόζοι και Εισαγγελέας έκαναν δεκτό το αίτημα τους αντί να τους οδηγήσουν σε Δίκη για να μπούνε φυλακή;
Σε πιο δικαιίκο σύμπαν η αστυνομία και Εισαγγελέας αποπειράθηκαν 17 φορές μέσα σε τρία έτη να κλείσουν στο ψυχιατρείο ΜΗΤΕΡΑ ΑΝΗΛΙΚΟΥ επειδή καταγγέλλει αρπαγή και κακοποίηση του παιδιού της, κλεψιά της περιουσίας της και απάτες από τον πρώην βιαστή της , την συζύγου - τέρας αυτού και συνεργών τους;;
Αυτά γίνονται στην Ελλάδα - Ζούγκλα με αστυνομικούς να τα αρπάζουν από τους εγκληματίες(;!) Η γυναίκα- μητέρα αυτή είμαι εγώ και κάποιοι αστυνομικοί που υπηρετούν στο ΑΤ Αμαρουσίου είναι αυτοί που εγκληματούν σε βάρος του παιδιού και εμού, που καλύπτουν και πληρώνοντε από τους δράστες με χρήματα από την περιουσία μου που άρπαξαν οι δράστες και σε αυτό συμμετέχει και ο Εισαγγελέας υπηρεσίας πρωτοδικών Αθηνών και ανηλίκων.
Κάποιες γυναίκες που δυστυχώς δολοφονήθηκαν πέθαναν μια φορά, εγώ και το παιδί μου πεθαίνουμε κάθε μέρα και στην περίπτωση μάς οι δράστες έχουν την συναυτουργία των " αρχών " που έχουν την υποχρέωση να προστατέψουν τους πολίτες! ....Αλλά αυτά θα τελειώσουν σύντομα διότι απλά κατάλαβα τι καθάρματα έχουν χωθεί στην ΕΛ.ΑΣ ΚΑΙ σε εισαγγελίες».

Πηγή: protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X