ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πισπιρίγκου: Έξαλλη η οικογένειά της με το «Πρωινό» (vid)

«Όλα όσα διαδίδετε είναι απολύτως ψευδή»

H Ρούλα Πισπιρίγκου παραμένει προφυλακισμένη ως κατηγορούμενη για το θάνατο της κόρης της, Τζωρτζίνας. Η εκπομπή «Πρωινό» του Ant1, την περασμένη εβδομάδα, έφερε στο φως της δημοσιότητας, μαρτυρία από το περιβάλλον της οικογένειας της Ρούλας Πισπιρίγκου, σύμφωνα με την οποία, η μητέρα της, λίγες ημέρες μετά τον θάνατο της μικρής Μαλένας χόρευε ζεϊμπέκικο σε ταβέρνα.

Η απάντηση της μητέρας της Ρούλας Πισπιρίγκου, ήρθε μέσα από δηλώσεις της στις τηλεοπτικές κάμερες όπου είχε τονίσει μεταξύ άλλων: «Δεν ντρέπονται λίγο, πρέπει να ντρέπονται» και ουσιαστικά διέψευσε πως είχε χορέψει ζεϊμπέκικο λίγες μέρες μετά το θάνατο του εγγονιού της.

Το πρωί της Δευτέρας (06/06), στο «Πρωινό», φίλη της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη είπε για το επίμαχο γεγονός: «Γιατί το διέψευσε; Εγώ εκείνη την ημέρα πέρναγα από εκεί, είχα γενέθλια και βγήκαμε όλοι μαζί. Μάλιστα είναι η ταβέρνα του Μαχαίρα, γιατί λέει ψέματα; Ντροπή και αίσχος! Γιατί δε λέει σε ποια ταβέρνα δούλευε ο σύζυγός της; Γιατί δε βγαίνει; Γιατί δεν το λένε; Δεν θυμάμαι πόσα άτομα ήτανε. Χτυπάγανε παλαμάκια. Είχανε σηκωθεί τρία άτομα και χτυπάγανε παλαμάκια! Δεν ντρεπόμαστε λίγο»;

Η μαρτυρία αυτή προκάλεσε και ανακοίνωση από την πλευρά της οικογένειας της Ρούλας Πισπιρίγκου. Η δήλωση της οικογένειας για το συγκεκριμένο θέμα όπως προβλήθηκε στο «Πρωινό» ανέφερε:

«Δεν πρόκειται να συμμετάσχουμε σε καμία τηλεοπτική δίκη και ειδικά στην εκπομπή σας. Επανειλημμένα προβαίνετε σε ψευδείς διαδόσεις σε βάρος μας. Η μητέρα της Ρούλας ποτέ δεν έχει χορέψει ζεϊμπέκικο σε οποιοδήποτε κατάστημα, βρίσκεται σε κατάσταση πένθους και πενθεί για τα 3 εγγόνια της. Όλα όσα διαδίδετε είναι απολύτως ψευδή. Επίσης, παρακαλούμε τον συνδικαλιστή αστυνομικό να παραμείνει στα καθήκοντά του ως αστυνομικός και να μην εκτελεί χρέη αυτόκλητου Εισαγγελέα ή δικαστή. Παρακαλούμε ρωτήστε τον κύριο εάν έχει αντίγραφα της δικογραφίας επί της οποίας τοποθετείται και αν έχει διαβάσει τα χαρτιά…»

Γιώργος Λιάγκας: Εδώ δεν είμαστε τηλεδικαστήριο

Ο Γιώργος Λιάγκας, σχολιάζοντας την παραπάνω ανακοίνωση, είπε: «Δεν φαντάζομαι ότι θα ασχοληθεί το δικαστήριο με το αν πήγαινε και χόρευε στην ταβέρνα η κ. Ελένη. Το δικαστήριο θα ασχοληθεί με ένα πιο σοβαρό θέμα, για το αν η κόρη της σκότωσε το ένα παιδί και τα άλλα δύο. Γι’ αυτό κι εδώ δεν είμαστε τηλεδικαστήριο, μόνο και μόνο γι’ αυτό. Οι άνθρωποι είναι από το περιβάλλον τους».

 

ΠΗΓΗ: newsbeast.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση