ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πέτρος Φιλιππίδης: Η απάντηση στις καταγγελίες

Εν αναμονή των εξελίξεων.

Εξελίξεις φαίνεται να υπάρχουν αναφορικά με την υπόθεση του γνωστού Έλληνα ηθοποιού Πέτρου Φιλιππίδη αφού η εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών τον κάλεσε να επιχειρηματολογήσει για τις καταγγελίες που έγιναν εις βάρος του για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού, στο πρόσφατο παρελθόν.

Ο ίδιος θα παρευρεθεί περί τα τέλη της ερχόμενης εβδομάδας σε κατάθεση για τις υποθέσεις που είδαν τόσο το φως της δημοσιότητας αλλά κατατέθηκαν και δικαστικώς μέσω του Πειθαρχικού Οργάνου Συλλόγου Ελλήνων Ηθοποιών. Αναμένεται ο ίδιος να λάβει προθεσμία έτσι ώστε να προετοιμαστεί με τους δικηγόρους του για την «απολογία» του.

Σε κατοπινό στάδιο ο εισαγγελικός λειτουργός πρόκειται να αποφασίσει εάν θα προχωρήσει ή όχι στην άσκηση ποινικής δίωξης εναντίων του ηθοποιού για τις κακουργηματικού βαθμού κατηγορίες.

Ταυτόχρονα ερευνώνται μια περίπτωση βιασμού και δύο άλλες περιπτώσεις απόπειρας βιασμού. Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο βιασμός προέκυψε το 2008 και η υπόθεση είχε κατατεθεί ως απόπειρα όμως αναβαθμίστηκε από τον εισαγγελικό λειτουργό (από ότι φαίνεται τελέστηκε στο καμαρίνι του ηθοποιού).

Διαβάστε περισσότερα στο Must.com.cy

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X