ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πέθανε η 41χρονη Όλγα που την ξυλοκόπησε ο σύντροφός της

Αργυρούπολη: Για επτά μήνες βρισκόταν σε κώμα η γυναίκα που δέχθηκε ισχυρά χτυπήματα από τον δάσκαλο πολεμικών τεχνών

Υπέκυψε στα τραύματα που της άφησε ο σύντροφός της η 41χρονη Όλγα που ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον προπονητή Τζούντο τον Ιανουάριο του 2022 στο σπίτι της στην Αργυρούπολη. Σύμφωνα με πληροφορίες, από το κέντρο αποκατάστασης στο οποίο βρισκόταν η Όλγα Δημητρακοπούλου μεταφέρθηκε στο Λαϊκό Νοσοκομείο, όπου και κατέληξε από λοίμωξη του αναπνευστικού.

Μετά τον ξυλοδαρμό η γυναίκα έμεινε πάνω επτά μήνες σε κωματώδη κατάσταση στον Ευαγγελισμό και στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε κέντρο αποκατάστασης. Με την καθοριστική συμβολή των ιατρών και έπειτα από πολλαπλές χειρουργικές επεμβάσεις αρχικά είχε καταφέρει να κρατηθεί στη ζωή. Οι εγκεφαλικές κακώσεις που είχε υποστεί όμως της είχαν προκαλέσει προσωρινή απώλεια της ομιλίας, ενώ αδυνατούσε να κινηθεί και να αυτοεξυπηρετηθεί. Μετά από λίγους μήνες είχε αρχίσει να κινεί τα άκρα της και σε συνδυασμό με ειδικό νάρθηκα έκανε εντατικές ασκήσεις ενδυνάμωσης των μυών ώστε να καταφέρει να σταθεί και να κάνει κάποια βήματα.

Τον θάνατό της, έκανε γνωστό ο σύλλογος Εθελοντών Προασπίζω:

«Μόλις το πληροφορηθήκαμε και έτσι ….. μια εβδομάδα ξεκινά δυστυχώς με ανείπωτη θλίψη – ιδιαίτερα για την οικογενεια της συνδημότισσάς και φίλης Όλγας!

Θυμάστε εκείνο το κορίτσι που κακοποιήθηκε βάναυσα ως σάκος του καράτε στην Αργυρούπολη απο τον (δηθεν) Άνθρωπο της ….. και δάσκαλο καράτε

Τελικά φαίνεται πως η στήριξη μας & η Αγάπη μας δεν ήταν αρκετή για να υπερκεράσει το μίσος και τα θανατηφόρα κτυπήματα του !!!

Σήμερα μια ακόμη νέα συνάνθρωπός μας φεύγει από την βίαιη συμπεριφορά του ανθρώπου που νόμισε πως την Αγαπά

Σαν κοινωνία έχουμε & ας ψάξουμε τις ευθύνες μας και ως προσωπικότητες ας θεραπεύσουμε επιτέλους το υποσυνείδητο μας από εγωισμούς & ακραίες συμπεριφορές –
γιατι η Ζωή είναι Ανεκτίμητη !

Καλό σου ταξίδι Ολγα !!!

Το σκηνικό του ξυλοδαρμού

Το άγριο σκηνικό,στην μεζονέτα της οδού Ολυμπίας στην Αργυρούπολη σημειώθηκε στις 14 Ιανουαρίου 2022. Ήταν πρωί Παρασκευής όταν ο δάσκαλος πολεμικών τεχνών, άρχισε για ασήμαντη αφορμή να γρονθοκοπεί με μανία σε διάφορα σημεία του σώματος της και το κεφάλι τη 40χρονή Όλγα με αποτέλεσμα η γυναίκα, βουτηγμένη στο αίμα και σοβαρά τραυματισμένη να λιποθυμήσει από το ξύλο. Μάλιστα στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός οπου οδηγήθηκε υπεβλήθη σε κρανιοτομή.

Ο δράστης, πριν εξαφανιστεί με το ασημί KIA της μητέρας του, ενημέρωσε συγγενή του για όλα όσα φρικτά είχε διαπράξει. Και δεν ήταν η πρώτη φορά που σήκωνε το βαρύ του χέρι πάνω σε γυναίκα αφού πρόκειται για ένα ιδιαίτερα επικίνδυνο άτομο με ακραία ξεσπάσματα βίας και παρελθόν. Πριν επτά χρόνια, στην περιοχή του Άργους, επιτέθηκε και μαχαίρωσε με μανία την τότε ανήλικη πρώην σύζυγο του με την οποία έχουν αποκτήσει ένα παιδί επαναλαμβάνοντας το φρικαλέο σκηνικό.

Κάθειρξη 10 ετών στον νταή για τον άγριο ξυλοδαρμό της συντρόφου του

Την τελική απόφασή του για την υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού της Όλγας Δημητρακοπούλου ανακοίνωσε τον Μάρτιο το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας.

Στον 47χρονο κατηγορούμενο, ο οποίος είχε διακρίσεις στο άθλημα του τζούντο, επιβλήθηκε κάθειρξη 10 ετών χωρίς αναστέλλουσα δύναμη στην έφεση. Ωστόσο, το δικαστήριο του αναγνώρισε το ελαφρυντικό της καλής συμπεριφοράς μετά την πράξη.

Η ιατροδικαστική έκθεση που αναγνώστηκε στο δικαστήριο περιέγραφε πληθώρα εσωτερικών καταγμάτων σε όλο το σώμα του θύματος, ακόμη και αιμάτωμα στο κεφάλι.

Παρ’ όλα αυτά, κατά την απολογία του στο δικαστήριο ο κατηγορούμενος υποστήριξε πως χαστούκισε τρεις φορές την σύντροφό του, επειδή εκείνη του είχε πει ότι υπήρχε άλλο πρόσωπο στη ζωή της. Προκειμένου μάλιστα να δικαιολογήσει την εξαφάνισή του αμέσως μετά τον ξυλοδαρμό της άτυχης γυναίκας, υποστήριξε πως ήταν μια κατάσταση που δεν μπόρεσε να διαχειριστεί.

Μεταξύ άλλων στην απολογία του στο δικαστήριο ο 47χρονος ζήτησε συγνώμη από την 41χρονη και την οικογένειά της και της ευχήθηκε να γίνει γρήγορα καλά.

«Το απόγευμα ξεκίνησα μόνος μου πάλι να πίνω ρακί μέχρι τα ξημερώματα και κάποια στιγμή έκανα και χάσις. Εκείνη ήταν στο κρεβάτι όταν πήγα να ξαπλώσω. Τότε γύρισε και μου είπε: “θέλω να σου πω και κάτι άλλο ακόμη”. Μου έλεγε ότι είχε κάτι με έναν Αλβανό από τη λαϊκή. Γύρισα κατά πάνω της, σηκώθηκα όρθιος και τη χαστούκισα τρεις φορές. Ξαναγύρισα και την είδα γυρισμένη στο πλάι και έπαθα σοκ. Στην αρχή νόμιζα ότι το έκανε έτσι. Φώναζα το όνομά της αλλά δεν ανταποκρίνονταν. Δεν είδα αίμα. Πήρα το 166 αλλά βγήκε τηλεφωνητής και το έκλεισα. Μετά πήρα την αδελφή μου να ειδοποιήσει ασθενοφόρο», υποστήριξε ο κατηγορούμενος λέγοντας πως έχει διαγνωστεί με ψυχιατρική νόσο και πως μετά την προφυλάκισή του λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή.

Αγορεύοντας πάντως στο δικαστήριο, ο εισαγγελέας της έδρας αμφισβήτησε την ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη που απέδιδε στον δράστη σοβαρή ψυχοπαθολογία, σημειώνοντας πως ο 47χρονος «χτύπησε το θύμα του με τεράστια δύναμη!».

Μεταξύ άλλων ο εισαγγελέας ανέφερε στην αγόρευσή του για τον κατηγορούμενο: «Αυτός ο άνθρωπος ξέρει τι δύναμη έχουν τα χέρια του, δεν άπλωσε για πρώτη φορά το χέρι του. Χτύπησε ανελέητα! Ανελέητα! Δεν άφησε σημείο του σώματος της χωρίς να το χτυπήσει! Είχε μάθει να εξουδετερώνει τον αντίπαλο! Τα χτυπήματα αυτά δεν έγιναν με τρία χαστούκια».

Πηγή: protothema.gr 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση