ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πέθανε αβοήθητη μέσα στο σπίτι - Tην κατασπάραξαν οι γάτες της

«Έφαγαν ότι υπήρχε…»

Aστυνομικοί στη Ρωσία ήρθαν αντιμέτωποι με ένα φρικτό θέαμα, καθώς απάντησαν σε κλήση για την εξαφάνιση μιας ηλικιωμένης γυναίκας, την οποία εντόπισαν τελικά νεκρή στο σπίτι της και μισοφαγωμένη από τις 20 γάτες της.

Σύμφωνα με την mirror.co.uk, το περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή Bataysk, όταν ένας υπάλληλος αναζητούσε την ηλικιωμένη γυναίκα και επειδή δεν την έβρισκε, ειδοποίησε την αστυνομία.

Οι αρχές λοιπόν ερεύνησαν την υπόθεση και ανακάλυψαν ότι η ηλικιωμένη γυναίκα κατέρρευσε πριν από δύο εβδομάδες μέσα στο σπίτι της, όμως επειδή ήταν μόνη δεν μπόρεσε να δεχτεί έγκαιρα βοήθεια και πέθανε. Οι γάτες της λοιπόν, που είναι είδος Maine Coon -γνωστό ως «ευγενικός γίγαντας», ξεκίνησαν μετά από λίγο να τρώνε το κορμί της, ώστε να επιβιώσουν.

«Έφαγαν ότι υπήρχε…»

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς και τους διασώστες που έσπευσαν στο σημείο, η κατάσταση ήταν φρικτή, με τα ζώα να είναι υποσιτισμένα και σε άσχημη κατάσταση, ενώ παντού υπήρχε βρώμα και δυσωδία, πέρα από το φρικτό θέαμα με το μισοφαγωμένο πτώμα.

Μάλιστα, σε ορισμένους έκανε εντύπωση αυτό το περιστατικό, καθώς οι γάτες Maine Coon θεωρούνται ένα ιδιαίτερα παθητικό είδος και αρκετά ήρεμο. Παρόλα αυτά, ένα από τα άτομα που φρόντισαν στη συνέχεια της γάτες, είπε ότι «έμειναν μόνες τους για δύο εβδομάδες, δεν υπήρχε φαγητό, οπότε τι άλλο να φάνε; Είναι κατανοητό σωστά;… Έφαγαν ότι υπήρχε…».

Άτομα λοιπόν, που συμμετείχαν στην ομάδα διάσωσης που έφτασε στο σημείο, αποφάσισαν να κάνουν έρανο και να συγκεντρώσουν χρήματα για να φροντίσουν τα ζώα, αλλά και να τους βρουν νέους ιδιοκτήτες.

Ορισμένες από τις γάτες πουλήθηκαν για την τιμή των 30 ευρώ περίπου, όμως είναι ακόμα άγνωστο, εάν οι νέοι ιδιοκτήτες έμαθαν για τις «διατροφικές συνήθειες» των νέων κατοικίδιων τους.

Σύμφωνα με τις επίσημες αναφορές όμως, παρόμοιες φρικτές ιστορίες μπορεί να είναι σπάνιες, αλλά όχι και ασυνήθιστες. Χαρακτηριστικά, μόνο στην Μαδρίτη της Ισπανίας την προηγούμενη χρονιά εντοπίστηκαν νεκρές δύο ηλικιωμένες γυναίκες, τις οποίες έφαγαν οι γάτες τους, καθώς οι ιδιοκτήτριες πέθαναν μόνες τους μέσα στο σπίτι και τα ζώα δεν είχαν άλλη εναλλακτική, ώστε να επιβιώσουν.

ΠΗΓΗ: newsbeast.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X