ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πάτρα: Δύο καταθέσεις και ένα πόρισμα «κλειδώνουν» τα δεσμά για την Πισπιρίγκου

Ραγδαίες αναμένονται οι εξελίξεις την εβδομάδα που ξεκινά

Ιδιαίτερα κρίσιμη αναμένεται να είναι η εβδομάδα που ξεκινά αύριο σε ότι αφορά στην υπόθεση με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα.

Παρά το ότι η προφυλακισμένη μητέρα εξακολουθεί να δηλώνει αθώα στην κατηγορία ότι σκότωσε την 9χρονη κόρη της Τζωρτζίνα, πληροφορίες από τις έρευνες του Ανθρωποκτονιών που χειρίζεται την υπόθεση, μιλούν για μία καλά «δεμένη» πλέον υπόθεση, γεγονός που αναμένεται να αποδειχτεί τις αμέσως επόμενες ημέρες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, δύο καταθέσεις και ένα πόρισμα αναμένεται να «κλειδώσουν» τα δεσμά για την Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία απειλεί με μηνύσεις και αγωγές.

Η αλλαγή στην στάση της Πισπιρίγκου

Από την περασμένη εβδομάδα, οπότε και έγινε γνωστό ότι οι Αρχές που ερευνούν την υπόθεση ταυτοποίησαν ένα τεχνικό ηλεκτρονικών υπολογιστών, ο οποίος «βοηθούσε» την Ρούλα Πισπιρίγκου να σβήσει τα ηλεκτρονικά της ίχνη, αλλά και από την στιγμή που έγινε επίσης γνωστό ότι ο Μάνος Δασκαλάκης, αναμένεται να ζητήσει τεστ πατρότητας για την Μαλένα και την Ίριδα, η προφυλακισμένη μητέρα έχει αλλάξει στάση.

Το παραπάνω φαίνεται από τα λεγόμενα των δικηγόρων της, οι οποίοι πάντα στις δηλώσεις τους αναφέρουν ότι η όποια κίνηση αποτελεί εντολή της πελάτισσά τους.

Ο συγγενής τεχνικός και οι απειλές της Ρούλας για «ανύπαρκτα ξαδέρφια»

Πριν λίγες ημέρες μάθαμε ότι ο τεχνικός ηλεκτρονικών υπολογιστών, που άθελά του πιθανώς και χωρίς να ξέρει τα σχέδια της Ρούλας Πισπιρίγκου, έσβηνε τα ηλεκτρονικά ίχνη της, δηλαδή τις αναζητήσεις που έκανε στο διαδίκτυο, είναι συγγενής της.

Η μητέρα των τριών παιδιών πάντως διέψευσε ότι είχε δώσει εντολή να «καθαριστούν» τα αρχεία των ψηφιακών της μέσων, ενώ ο δικηγόρος της Όθωνας Παπαδόπουλος αναφέρθηκε πρόσφατα σε… ανύπαρκτους συγγενείς.

Όπως είπε χαρακτηριστικά υπάρχουν τουλάχιστον 20 περιπτώσεις εξαδέλφων που έχουν εμφανιστεί με γυρισμένη πλάτη σε τηλεοπτικά κανάλια και με αλλοιωμένη φωνή και καταγγέλλουν πράγματα τα οποία δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα. «Η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν έχει τόσα πολλά ξαδέρφια. Όλοι αυτοί σύμφωνα με την ίδια δεν έχουν καμία σχέση με την υπόθεση» ανέφερε ο κ. Παπαδόπουλος.

Το τεστ πατρότητας από τον Μάνο Δασκαλάκη και η εξαγγελία για… συκοφαντική δυσφήμηση

Επίσης, είναι ενοχλημένη για το ζήτημα πατρότητας, σε ότι αφορά στην Μαλένα και στην Ίριδα που ζήτησε ο Μάνος Δασκαλάκης, καθώς θεωρεί ότι τη θίγει και θίγει και τη μνήμη των παιδιών.

Ο κ. Παπαδόπουλος είπε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου δέχεται να γίνει η εξέταση ωστόσο θα επιδιώξει την αποκατάστασή της μετά για συκοφαντική δυσφήμιση κατά του συζύγου της Μάνου Δασκαλάκη.

Και οι δύο καταθέτουν μέσα στην επόμενη εβδομάδα

Στο σημείο αυτό, να αναφερθεί ότι ο τεχνικός υπολογιστών που ξέρει πολύ καλά, σύμφωνα με πληροφορίες αρκετά για το θέμα της Πάτρας, αναφορικά με τις αναζητήσεις της Πισπιρίγκου στο διαδίκτυο αναμένεται να καταθέσει στην ανακρίτρια όλα όσα γνωρίζει αλλά και να βοηθήσει στην ανάκτηση του περιεχομένου το οποίο η Πισπιρίγκου του ζήτησε να διαγράψει. Αυτό θα γίνει πιθανότατα την ερχόμενη Τρίτη.

Να σημειωθεί ότι τα αρχικά του είναι Α.Τ. είναι Πατρινός, ενώ πολλές φορές πήγαινε ο ίδιος στο σπίτι του ζεύγους Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου και άλλες φορές πήγαιναν εκείνοι στον επαγγελματικό του χώρο.

Επίσης, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε σήμερα στο MEGA ο γνωστός δικηγόρος Γιάννης Μαρακάκης και ο Μάνος Δασκλάκης, ενδέχεται να κληθεί εκ νέου από την ανακρίτρια για συμπληρωματική κατάθεση.

Πρόκειται για δύο καταθέσεις -πολύ σημαντικές- τις οποίες η Ρούλα Πισπιρίγκου τρέμει και γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο, όπως προαναφέραμε, απειλεί με μηνύσεις και αγωγές. Και αν συνυπολογίσουμε τα όσα ανέφερε ο δικηγόρος Γιάννης Μαρακάκης ότι «η γυναίκα αυτή, με την εξωστρέφεια που δείχνει, φαίνεται σαν να ζει το όνειρό της», μάλλον για την ίδια«αναμένεται απότομη προσγείωση».

Το πόρισμα που θα την… δέσει

Ο αστυνομικός συντάκτης Βασίλης Λαμπρόπουλος παρουσίασε στο «Βήμα της Κυριακής» στοιχεία για τον θάνατο της Ίριδας, για το πιο κρίσιμο ιατροδικαστικό στοιχείο τα πλακίδια θανάτου του 6 μηνών μωρού που θα δείξουν εάν έπασχε από τη σπάνια ασθένεια.

Όπως είπε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος τα πλακίδια αυτά θα μεταφερθούν τις επόμενες ώρες στην Αθήνα από το παθολογοανατομικό εργαστήριο των Ιωαννίνων με τη συνδρομή της Αστυνομίας.

Σημειώνεται πως το εν λόγω εργαστήριο είχε αποφανθεί πως η Ίριδα έπασχε από σπάνιο νόσημα της καρδιάς, πόρισμα που έδωσε την εντύπωση πως τα τρία παιδιά είχαν κάποιο κληρονομικό πρόβλημα στην καρδιά.

Οι δύο ιατροδικαστές, Καρακούκης και Καλόγρυας απορρίπτουν τη γνωμάτευση του εν λόγω εργαστηρίου.

Τα πλακίδια θα εξετασθούν εκ νέου και εάν αποδειχθεί πως η Ίριδα δεν έπασχε από αγενεσία φλεβοκόμβου, «ανοίγει ο δρόμος» που θα οδηγήσει σε επιβεβαίωση πως η Ίριδα υπήρξε θύμα εγκληματικής ενέργειας.

Πηγή: in.gr 

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X