ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Ρουφιάνος και συνεργάτης της Αστυνομίας ο Μάνος»: Έξω φρενών η οικογένεια Πισπιρίγκου

Τι του προσάπτουν

Νέα τροπή στο θρίλερ της Πάτρας δίνει η πληροφορία που βλέπει το φως της δημοσιότητας, από την εφημερίδα Πελοπόννησος, σύμφωνα με την οποία η οικογένεια Πισπιρίγκου (κόρες και μάνα) «έδειχναν» τον Μάνο Δασκαλάκη ως υπεύθυνο των «διαρροών» λεπτομερειών από την ζωή της Ρούλας Πισπιρίγκου στα μέσα ενημέρωσης.


 Συγκλονιστικές εξελίξεις: Ίχνη ύποπτης ουσίας και στη Μαλένα


Ιδιαίτερη σημασία έχει και το γεγονός πως το έκαναν πολλές μέρες πριν την προφυλάκιση της 33χρονης, σε ανυποψίαστο χρόνο, αφού τότε ο εν διαστάσει σύζυγος έδειχνε να υποστηρίζει τη γυναίκα του. Μάλιστα, μέχρι και επεισόδιο έγινε σε Δικηγορικό Γραφείο.

Η οικογένεια της Ρούλας κατηγορούσε τον Μάνο για διαρροές πολλές μέρες πριν την προφυλάκιση της 33χρονης

«Ρουφιάνος»

Σύμφωνα με το pelop.gr, οι συγγενείς της Ρούλας υποψιάζονταν όχι μόνο ότι ο Μάνος ήταν ο «ρουφιάνος» – όπως τον αποκαλούσαν – για κάποιες πληροφορίες που δίνονταν για την Ρούλα, αλλά και ότι ήταν ο συνεργάτης της ΕΛΑΣ μετά την κηδεία της Τζωρτζίνας. Οτι, δηλαδή, ουσιαστικά συνέβαλε με τον τρόπο του στο να «δέσουν» την Ρούλα – αδίκως κατ’ εκείνους. Μέχρι και «λαγό της Ασφάλειας» τον είχαν αποκαλέσει.

«Εμείς δεν λέμε το παραμικρό, ε, τότε ποιος τα δίνει; Ποιος γνώριζε τις λεπτομέρειες για τη ζωή της Ρούλας;», αναρωτιόντουσαν ακόμη και ενώπιον δικηγόρων, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Το θέμα της διαρροής πληροφοριών, με άγνωστο σκοπό από τον Δασκαλάκη, είχε κάνει εντύπωση και στους δικηγόρους της οικογένειας, όμως προκάλεσε την έντονη αντίδραση και του ιδίου του Μάνου.

Έπνεαν τα μένεα

Όταν ο Μάνος μίλησε στον Γιώργο Κουσουλό και εν συνεχεία στην Αγγελική Νικολούλη, η πλευρά της Ρούλας έγινε έξω φρενών: «Είχε πέσει από τα σύννεφα. Δηλαδή, αυτά τα πράγματα που λέγονται ότι είναι χειριστική. Ποιος χειρίζονταν ποιον;», είπε και τόνισε ότι «η Ρούλα είχε τόση μεγάλη αγάπη που μπορούσε να καταντήσει και εμμονή και δεν ντρέπομαι να το πω ότι είχε δώσει τα πάντα σε αυτόν τον άνθρωπο. Μήπως ο κύριος έχει δολοφονικά ένστικτα να μπει στο κελί να σκοτώσει έναν άνθρωπο; Μήπως ο κύριος αυτός να μας πει πόσο πένθησε για τα παιδιά του; Πένθησε μόνο μια μέρα την Μαλένα», για να καταλήξει υποστηρίζοντας ότι «το ποιος πένθησε, η Πάτρα το ξέρει. Ενοχλήθηκα γιατί τα στοιχεία που έδινε στην κ. Νικολούλη ήταν εντελώς διαφορετικά από την απολογία του», είπε, ενώ όταν δημοσιογράφος την ρώτησε αν συμβούλεψε την κόρη της να μιλήσει με ειλικρίνεια για ότι έχει συμβεί είπε: «Η κόρη μου δεν έχει να πει κάτι άλλο».

«Του είχε δώσει τα πάντα»

Στο μεταξύ και στον δικηγόρο, η οικογένεια της Πισπιρίγκου έχει αναφερθεί στην καταγγελία που έχουν κάνει για κακοποίηση που είχε δεχθεί η Ρούλα από τον Μάνο: «Ο πρώην σύζυγος είχε αποχωρήσει από την οικία, λόγω ενδοοικογενειακής βίας. Η κόρη μου ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Δεν θέλω να πω τίποτα άλλο, ο νοών νοείτω. Η κόρη μου τον έδιωξε και έκανε αίτηση διαζυγίου. Η Ρούλα είχε τόση μεγάλη αγάπη γι’ αυτόν τον άνθρωπο που μπορούσε να καταντήσει εμμονή. Η Ρούλα είχε δώσει τα πάντα γι’ αυτόν τον άνθρωπο».

«Δεν τον είχε «απατήσει», ψέματα του έλεγε»

Η οικογένεια αλλά και οι συνήγοροι της Πισπιρίγκου διαψεύδουν ότι η Ρούλα τον είχε απατήσει στην διάρκεια της σχέσης τους. Μόνο όταν είχαν χωρίσει, συνέβη κάτι με άλλον άνδρα, λένε και οι δικηγόροι. Μάλιστα, οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως η Ρούλα Πισπιρίγκου τους είχε πει με κατηγορηματικό τρόπο, πως όντως είχε πει στον Δασκαλάκη ότι διατηρεί άλλη σχέση, αλλά μόνο και μόνο για να τον κάνει να ζηλέψει και να τον επαναφέρει στην συζυγική στέγη, αφού εκείνος όπως η ίδια λέει… την είχε απατήσει πολλές φορές και με πάμπολλες γυναίκες.

ΠΗΓΗ: in.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X