ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Παρέσυρε 21χρονη και την εγκατέλειψε - «Έβαλε όπισθεν και την ξαναχτύπησε»

Οδηγός ΙΧ παρέσυρε 21χρονη και την εγκατέλειψε στη Θεσσαλονίκη

Σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης νοσηλεύεται 21χρονη που παρασύρθηκε από ΙΧ τα ξημερώματα της Τρίτης, ενώ εκείνη προσπαθούσε να διασχίσει την Εγνατία στο ύψος της Καμάρας.

Την ίδια ώρα, μαρτυρία - σοκ αναφέρει ότι το όχημα χτύπησε την άτυχη κοπέλα δύο φορές, βάζοντας όπισθεν. Σύμφωνα με το grtimes.gr, ο οδηγός του ΙΧ δεν σταμάτησε να βοηθήσει την κοπέλα και αναζητείται. Αν και δεν έχει ταυτοποιηθεί μέχρι στιγμής από τις Αρχές, νωρίτερα εντοπίστηκε το όχημά του στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης, πεσμένο σε πλαγιά, δίχως να φέρει τις πινακίδες κυκλοφορίας. Η κοπέλα έζησε έναν κανονικό εφιάλτη, όπως προκύπτει και από τα όσα αναφέρει αυτόπτης μάρτυρας. Ο ίδιος αναφέρει ότι το όχημα έκανε αναστροφή και κατευθύνθηκε προς την οδό Ιασωνίδου.

«Δουλεύω εδώ στο ψητοπωλείο στην Καμάρα και χθες το βράδυ ακούσαμε έναν θόρυβο. Βγήκαμε απ’ έξω να δούμε τι γίνεται και είδαμε ένα αυτοκίνητο, το οποίο είχε παρασύρει μια κοπέλα και στη συνέχεια χτύπησε ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο. Έπειτα, ο οδηγός του ΙΧ έκανε όπισθεν και ξανά χτύπησε την κοπέλα – την ώρα που ήταν κατάκοιτη στο έδαφος-, ουσιαστικά την "πατάει" και φεύγει με ιλιγγιώδη ταχύτητα» ανέφερε στο grtimes.gr ο υπάλληλος ψητοπωλείου που βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στο περιστατικό.

ΠΗΓΗ: reader.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση