ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Όταν ο Mad Clip έλεγε: «Eίμαι κοντράκιας, είμαι γκαζάκιας, τι να κάνω...»

Έχασε τη ζωή του μετά από τροχαίο

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου του Mad Clip, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε ηλικία μόλις 34 ετών, σε θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε στην παραλιακή τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Oλα έγιναν στις 02:30 τα ξημερώματα της Πέμπτης και ενώ ο Mad Clip κινούνταν με την Porsche του στην παραλιακή, στο ρεύμα από το Καβούρι προς τη Γλυφάδα.

Mad Clip: Ψάχνουν παντού το λευκό «Audi» που περνούσε τη στιγμή του δυστυχήματος

To αυτοκίνητο που οδηγούσε ο ράπερ, ξέφυγε της πορείας του και προσέκρουσε σε μια κολώνα και ακολούθως έναν μεγάλο ευκάλυπτο, όπου και ακινητοποιήθηκε. Η πρόσκρουση ήταν τόσο σφοδρή με αποτέλεσμα ο Mad Clip να εγκλωβιστεί εντός του οχήματος και να χρειασθούν περίπου δύο ώρες οι πυροσβέστες για να τον απεγκλωβίσουν.

Ο Mad Clip μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και υπέκυψε στα βαριά τραύματά του.

Ο 34χρονος ράπερ, λάτρης της ταχύτητας είχε συλληφθεί τον περασμένο Φεβρουάριο καθώς, σύμφωνα με την αστυνομία, δεν είχε υπακούσει σε σήμα να σταματήσει επειδή έτρεχε με υπερβολική ταχύτητα και παραβίασε τέσσερα κόκκινά φανάρια. Κατηγορήθηκε για απείθεια και επίθεση κατά των αστυνομικών και συνελήφθη. Τότε του επιβλήθηκε πρόστιμο 300 ευρώ για άσκοπη μετακίνηση, στο πλαίσιο των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού, που βρίσκονταν εκείνη την περίοδο σε ισχύ.

Ο ίδιος στη συνέχεια είχε κάνει ένα live στο Instagram για να δώσει τη δική του απάντηση για το περιστατικό καταδίωξης.

«Μπήκα σε αυτή την διαδικασία για να λύσω κάποιες απορίες για το συμβάν που παίχτηκε… Βγήκαν αρκετά και μιλάνε περί δολοφόνε, φανάρια και ιστορίες…Καταδίωξη έγινε καταδίωξη ήμουν στο δρόμο και έτρεχα… Είμαι κοντράκιας….Είμαι γκαζάκιας…Μου αρέσει η μ@λ@κια, τι να κάνω. Εννοειται ξέφυγα από το περιπολικό, μπήκα στην Εθνική συνέχισα να τρέχω και στην πρώτη έξοδο του Ταύρου, βγαίνω και τυχαίνει να μου την πέφτει η ομάδα «Δίας».

Ωστόσο o Mad Clip αρνήθηκε ότι παραβίασε τα φανάρια: «Εννοείται ότι δεν θα ρίσκαρα να τρέχω στα στενά και να βάλω σε κίνδυνο τον κάθε πολίτη…Σταματάω, βγαίνουν τα όπλα, αρχίζουν οι φωνές και με συνοδέψαν στο τμήμα του Μοσχάτου η ομάδα «Δίας». Θέλω να ξέρω το εξής: Πού στην Εθνική οδό έχει φανάρια; Εγώ δεν έχω ξαναδεί φανάρια.

Αν είχα κάψει 4 κόκκινα φανάρια μες στην κίνηση, δεν θα με πηγαίνανε αυτόφωρο και στον εισαγγελέα; Δεν είμαι ο γιος του Ωνάση. Είναι μόδα να κράζουμε την τραπ μουσική. Είναι μόδα αυτοί οι καλλιτέχνες να φαίνονται εντελώς κακοποιοί. Είναι μόδα επειδή έτσι θέλει να περαστεί. Δεν γουστάρουν την επιτυχία μας…η καταδίωξη έγινε, υπήρχε ένταση τα φανάρια όμως αδερφέ δεν έγιναν ποτέ», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Mad Clip.

Δείτε το βίντεο:

 
 
 

 

Πηγή: iefimerida.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X