ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Οι δραματικές στιγμές που έζησε η σύντροφος του Έρικσεν

Νόμιζε ότι είχε πεθάνει στο γήπεδο

Δραματικές στιγμές έζησε η σύντροφος του Κρίστιαν Έρικσεν, η οποία νόμιζε ότι ο σύζυγός της «είχε πεθάνει» στη διάρκεια του σοκαριστικού περιστατικού στο Euro 2020, όπως αποκάλυψε ο πρώην τερματοφύλακας της Δανίας, Πίτερ Σμάιχελ.

Σε δηλώσεις του στο ραδιόφωνο BBC, σημείωσε ότι οι παίκτες έπρεπε να διαβεβαιώσουν τη μητέρα δύο παιδιών Sabrina Kvist Jensen ότι ο 29χρονος ανέπνεε ακόμη μετά την κατάρρευσή του στη διάρκεια του αγώνα ενάντια στη Φινλανδία.

Ο Σμάιχελ, ο γιος του οποίου Κάσπερ ήταν ένας από τους παίκτες της Δανίας που έσπευσε να παρηγορήσει τη σύντροφο του σταρ του ποδοσφαίρου στη διάρκεια του περιστατικού, είπε: «Αυτές ήταν οι δύο χειρότερες ώρες μου στο ποδόσφαιρο».

«Καμία απολύτως πληροφορία. Μπορούσαμε να δούμε ότι ήταν πολύ σοβαρό, περιμέναμε την αντίδραση των παικτών.»

«Συνέβη όχι πολύ μακριά από το σημείο όπου ήταν όλες οι γυναίκες των παικτών και φυσικά η γυναίκα του Κρίστιαν θα πρέπει να το είδε αυτό και ήρθε μπροστά στο γήπεδο.

Μπορούσαμε να δούμε από την αντίδραση του γιου μου Κάσπερ, ο οποίος άρχισε να τρέχει σε εκείνη και -προφανώς μίλησα μαζί του χθες βράδυ- και πήγε εκεί για να της πει ότι ο Κρίστιαν αναπνέει. Εκείνη πίστευε ότι είχε πεθάνει».

Ο γιος του Σμάιχελ και ο αρχηγός της Δανίας Σίμον Κιάερ – παρά την αγωνία τους όταν ο συμπαίκτης τους κατέρρευσε στο γήπεδο – ήταν εκείνοι που έτρεξαν να προσφέρουν στήριξη στη Sabrina κατά τη διάρκεια του σοκαριστικού περιστατικού.

Η 28χρονη, η οποία είναι η μητέρα των δύο παιδιών του Κρίστιαν Έρικσεν, ήταν εξαιρετικά αναστατωμένη όταν ο ποδοσφαιριστής κατέρρευσε στη διάρκεια του αγώνα της χώρας του με τη Φινλανδία για το Euro 2020.

Ο 29χρονος γλίτωσε τα χειρότερα λόγω της άμεσης επέμβασης των γιατρών, αλλά και των συμπαικτών του, που έσπευσαν να τον βοηθήσουν ενώ βρίσκονταν πεσμένος στο γρασίδι. Μάλιστα, μέσα από το νοσοκομείο και μέσω του ατζέντη και φίλου του, Μάρτιν Σουτς, δήλωσε αποφασισμένος να βγει δυνατός από την περιπέτεια υγείας του.

 

 ΠΗΓΗ: newsbeast.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση