ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Οι 3 λόγοι που ένας τατουατζής διώχνει έναν πελάτη του

H φράση «ο πελάτης έχει πάντα δίκιο» δεν ισχύει σε όλες τις περιπτώσεις

Υπάρχει αυτό που λέμε «ο πελάτης έχει πάντα δίκιο», όμως σε ουκ ολίγες περιπτώσεις δεν βρίσκει εφαρμογή. Μία από αυτές που στους tattoo artists, με τον Richard Richardson να αποτελεί μία τέτοια χαρακτηριστική περίπτωση.

Ο Σκοτσέζος τατουατζής λοιπόν, μίλησε στο Insider και αποκάλυψε τους 3 λόγους που μπορεί να τον οδηγήσουν στην απόφαση να διώξει έναν πελάτη και να μην του κάνει το σχέδιο που έχει ζητήσει.

  • Να μην είναι το στιλ που κάνει: «Κάθε tattoo artist έχει το δικό του στιλ. Αν έρθει σε εμένα και μου ζητήσεις να κάνεις ένα χρωματιστό τατουάζ, ειλικρινά, δεν θα νιώσω άνετα με αυτό», είπε χαρακτηριστικά, εξηγώντας πως πριν επιλέξεις τον άνθρωπο που θα το κάνεις, θα πρέπει να έχεις τσεκάρει το στιλ των σχεδιων που του αρέσει να κάνει.
  • Το αντικείμενο να μην του αρέσει: «Δεν μου αρέσουν τα ποδοσφαιρικά τατουάζ. Δεν θα βάλω την ψυχή μου σε ένα τατουάζ για το ποδόσφαιρο», είπε μεταξύ άλλων, κάτι που σημαίνει οτι το αντικείμενο του σχεδίου δεν πρέπει να αρέσει μόνο σε εσένα, αλλά και σε αυτόν που θα το κάνει.
  • Τα τατουάζ αντιγραφή: Εξήγησε πως αν κάποιος πελάτης έρθει με ένα σχέδιο που έχει δει σε κάποιον άλλον, δεν θα του το κάνει. Προτιμά να χάσει έναν πελάτη, παρά να αντιγράψει την δουλειά που έκανες κάποιος άλλος.

Πηγή: gazzetta.gr

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X