ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«O τρελός με την Porsche γελούσε, όταν μαχαίρωνε τέσσερα κοριτσάκια...»

Η συγκλονιστική περιγραφή της μητέρας

Ένας παρανοϊκός με μακριά ξανθά μαλλιά που οδηγούσε μια Porsche γελούσε, ενώ μαχαίρωνε τέσσερα κοριτσάκια που παρακολουθούσαν παιδική ταινία σε θέατρο της Μασαχουσέτης και στη συνέχεια επιτέθηκε σε άλλα δύο άτομα, σε ένα McDonald’s, σύμφωνα με αστυνομικούς και έναν μάρτυρα.

Ο Jason Ravizza, 26 ετών, από το Martha’s Vineyard, είναι επίσης ύποπτος για φόνο στο Κονέκτικατ.

Πιο συγκεκριμένα κατηγορείται ότι τραυμάτισε τέσσερα κορίτσια στον κινηματογράφο AMC Braintree 10, έξω από τη Βοστώνη, στην ανατολική Μασαχουσέτη, περίπου στις 6 μ.μ. το Σάββατο (25/05), σύμφωνα με τον εισαγγελέα του Πλίμουθ, Timothy Cruz.

Οι Αρχές αναφέρουν ότι μπήκε στο θέατρο και μαχαίρωσε τα τέσσερα παιδιά χωρίς να πει λέξη. Τα θύματα ήταν κάτω των 17 ετών, με το μικρότερο να είναι μόλις 9.

«Χωρίς να πει τίποτα και χωρίς καμία προειδοποίηση, επιτέθηκε ξαφνικά και μαχαίρωσε τα τέσσερα νεαρά κορίτσια», ανέφερε σε ανακοίνωσή του το αστυνομικό τμήμα του Braintree. «Η επίθεση φαινόταν απρόκλητη. Μετά την επίθεση, ο άνδρας βγήκε τρέχοντας από το θέατρο και διέφυγε με ένα όχημα».

Η Lisa Dembowski είπε στο WCVB 5 της Βοστώνης ότι οι τρεις κόρες της και ο φίλος τους ήταν τα θύματα της επίθεσης.

Τα κορίτσια βρίσκονταν εκεί για να δουν την ταινία «IF», με πρωταγωνιστή τον Ryan Reynolds που αφορά ένα κορίτσι που αρχίζει να βλέπει φανταστικούς φίλους άλλων ανθρώπων, που άφησαν στην παιδική τους ηλικία.

«Μου τηλεφώνησε η αδερφή μου και μου είπε ότι της είχε τηλεφωνήσει η μεγαλύτερη κόρη μου, λέγοντάς της ότι έπρεπε να πάω αμέσως στον κινηματογράφο της AMC, επειδή είχαν μαχαιρωθεί», είπε η Dembowski στο ρεπορτάζ.

«Ειλικρινά, αμέσως μπήκα στο αυτοκίνητό μου και έφτασα εκεί».

Σύμφωνα με την ΝYPost οι αστυνομικοί την έβαλαν μέσα στον κινηματογράφο, ενώ η μητέρα σοκαρίστηκε βλέποντας ανθρώπους να αγοράζουν εισιτήρια στο ανοιχτό θέατρο, σαν να μην είχε συμβεί τίποτα.

Τότε τα κορίτσια της είπαν τι συνέβη τη στιγμή που απολάμβαναν την ταινία.

«Ήταν τα μόνα τέσσερα άτομα σε αυτόν τον κινηματογράφο και μόλις είχαν καθίσει», είπε.

«Υποθέτω ότι ήρθε πίσω τους – ήταν στη δεύτερη σειρά», συνέχισε. «Η μεγαλύτερή μου έσκυψε για να πάρει κάτι και τη χτύπησε στην πλάτη, ενώ την άλλη μου κόρη στο πάνω μέρος του στήθους», είπε.

«Έπειτα, η μικρότερή μου κόρη μαχαιρώθηκε στο χέρι, ενώ αυτός γελούσε όλη την ώρα. Στη συνέχεια η κόρη μου πήρε τον φίλο τους και έφυγαν τρέχοντας», ανέφερε η μητέρα.

Τα κορίτσια μεταφέρθηκαν εσπευσμένα σε νοσοκομεία της περιοχής της Βοστώνης και νοσηλεύτηκαν με τραύματα που δεν ήταν απειλητικά για τη ζωή τους.

Ένας υπάλληλος του κινηματογράφου περιέγραψε τον ύποπτο λέγοντας ότι φορούσε «μια υπερμεγέθη καμπαρντίνα, γυαλιά ηλίου και μια μακριά ξανθιά περούκα», σύμφωνα με το CBS Boston.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα των τοπικών ΜΜΕ, τα ξανθά μαλλιά του Ravizza είναι αληθινά και όχι περούκα. 

Στη συνέχεια, ο Ravizza διέφυγε με ένα την Porsche και οδήγησε 30 μίλια μέχρι το Πλίμουθ της Μασαχουσέτης, όπου φέρεται να μαχαίρωσε δύο υπαλλήλους.

Τα θύματα νοσηλεύτηκαν επίσης σε νοσοκομείο με ελαφριά τραύματα.

Ακολούθησε καταδίωξη από την Αστυνομία και το αυτοκίνητό του σταμάτησε μόνο όταν τράκαρε.

Οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν περίπου στις 19:15 και στη συνέχεια τον μετέφεραν στο νοσοκομείο για νοσηλεία.

Αντιμετωπίζει πολλές κατηγορίες στο Πλίμουθ, συμπεριλαμβανομένης της επίθεσης με πρόθεση για φόνο και της επίθεσης με επικίνδυνο όπλο, όπως είπε ο εισαγγελέας της περιοχής.

Ο Ravizza μπορεί, επίσης, να συνδέεται με μια έρευνα δολοφονίας σε ένα σπίτι στο Ντιπ Ρίβερ του Κονέκτικατ, όπως δήλωσε η αστυνομία της Πολιτείας του Κονέκτικατ.

Οι αστυνομικοί βρήκαν ένα πτώμα στη μικρή πόλη γύρω στις 3:30 μ.μ. το Σάββατο, σύμφωνα με το WCVB.

Η Αστυνομία του Κονέκτικατ εξέδωσε προειδοποίηση νωρίτερα για τον ύποπτο, περιγράφοντάς τον ως «οπλισμένο και επικίνδυνο» με ένα μαχαίρι 25 εκατοστών, ανέφερε το CBS Boston.

«Ένας ύποπτος έχει τεθεί υπό κράτηση στην πολιτεία της Μασαχουσέτης και δεν υπάρχει πλέον απειλή για το κοινό», ανέφερε η πολιτειακή αστυνομία σε δελτίο τύπου.

Πηγή: newsbeast 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X