ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο ρόλος της πρεσβυτέρας – Τι αποκαλύπτει συγγενής του 19χρονου

Τώρα βγαίνουν στο φως και νέες καταγγελίες για το πρόσωπό της

Η δημόσια τοποθέτηση του πατέρα Αντωνίου και της πρεσβυτέρας, Σταματίας Γεωργαντή, στην ΕΡΤ προκάλεσε αντιδράσεις καθώς και οι δύο αντιμετώπισαν τις αρχικές καταγγελίες ως ανυπόστατα ψεύδη και εκδικητικές πράξεις από «παραβατικά» άτομα . Η πρεσβυτέρα μάλιστα δήλωνε αγανακτισμένη ότι είναι αδιανόητο κάποιος να πιστεύει αυτά τα παραβατικά παιδιά και όχι αυτήν και το σύζυγό της που έχουν αφιερώσει τη ζωή τους στη φροντίδα των παιδιών.

Δήλωσε βέβαιη πως πίσω από την όλη υπόθεση κρύβονται συμφέροντα, ενώ είπε πως «φυσικά, θεωρούμε ότι τα παιδιά που έκαναν τις καταγγελίες, πιθανότητα, να είναι υποκινούμενα από κάποιον». Τόνισε πως πρόκειται για «ψέματα και συκοφαντίες» πως «κανείς δεν μπορεί να τα αποδεχθεί».

«Όλος αυτός ο διασυρμός είναι απαράδεκτος. Είμαστε δύο άνθρωποι που έχουμε αφιερώσει τη ζωή μας 25 χρόνια με τόσα παιδιά και δεν είπε κανείς τίποτα» πρόσθεσε μεταξύ άλλων.

Η πρεσβυτέρα γνώριζε

H εκπομπή Live News του MEGA φέρνει στο φως όσα καταγγέλλει συγγενής του 19χρονου που κατέθεσε στις αρχές και έβαλε στο «κάδρο» τον ίδιο τον πατέρα Αντώνιο. Όπως υποστηρίζει ο συγγενής του πρώην φιλοξενούμενου της Κιβωτού του Κόσμου, η πρεσβυτέρα γνώριζε το όσα συνέβαιναν.

«Και η πρεσβυτέρα γνωρίζει, καθώς άνοιξε την πόρτα 2-3 φορές και πετάχτηκε ο άλλος όρθιος. Ο μικρός αισθάνθηκε ανακούφιση λέει «αχ να το καταλάβει η πρεσβυτέρα να σταματήσει αυτό το κακό».

«Και τις επόμενες φορές την κλείδωνε την πόρτα. Ο μικρός όταν του επέτρεπε να πάει στην μητέρα του, το πρωί 8 η ώρα έπρεπε να είναι εκεί με πρωινό από ντελίβερι και μπαίνει μία μέρα η πρεσβυτέρα και λέει:

«Τι κάνεις εσύ εδώ πρωί πρωί;» και αυτός αισθάνθηκε πολύ άσχημα και της απάντησε «πρεσβυτέρα μου ο πάτερ μου ζήτησε να έρχομαι πρωί πρωί».

«Δηλαδή αυτή αντί να προστατεύσει το παιδί μάλωνε το παιδί γιατί ήρθε 8 η ώρα».

Τι αναφέρει συγγενής του 19χρονου

«Είχαν πάει για μπάνιο και έβαλε τα χέρια του μέσα και του έπιανε τα γεννητικά όργανα», μέσα στη θάλασσα.

«Κανά δύο φορές πήγε ο μικρός, πλησίασε στον υπολογιστή, αυτός αθώος, χωρίς να έχει κάτι στο μυαλό του, και όταν τον είδε έκανε σαν τρελός ” δεν θα ξανακουμπήσεις, δεν θα ξανακουμπήσεις” σε αυτό το ύφος.

«Το παιδί από την μία τον αγαπάει, τον λατρεύει, τον σέβεται, δεν μπορώ να καταλάβω τα συναισθήματά του, και από την άλλη νιώθει απογοήτευση και ” πώς μου το έκανε αυτό, γιατί, γιατί”.

«Έτσι έλεγε όταν μας τα αποκάλυψε».

ΠΗΓΗ: In.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X