ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο Μπάιντεν φόρεσε κάλτσες με... σκύλους και έγινε viral

Η στυλιστική επιλογή του εκλεγμένου προέδρου των ΗΠΑ

Ο εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν αποφάσισε να κάνει μόδα την αγάπη που έχει για τους σκύλους- «κοντράροντας», παράλληλα τον Καναδό πρωθυπουργό Τζάστιν Τριντό γνωστό (και) για τις εκκεντρικές του επιλογές στις κάλτσες. Συγκεκριμένα ο Τζο Μπάιντεν εμφανίστηκε σε μία συνάντηση στη γενέτειρά του στο Γουίλμινγκτον φορώντας ένα ζευγάρι μπλε κάλτσες που είχαν παντού μικρά μπλε σκυλιά.

Η αγάπη του Μπάιντεν για τα σκυλιά είναι γνωστή. Μάλιστα μετά τις 20 Ιανουαρίου στον Λευκό Οίκο θα βρεθεί και ο πρώτος σκύλος που προέρχεται από άσυλο κακοποιημένων και εγκαταλειμμένων ζώων. Πρόκειται για τον δεύτερο και νεότερο γερμανικό ποιμενικό του προέδρου, τον Major (ταγματάρχης).

Η οικογένεια Μπάιντεν έχει δυο τέτοια σκυλιά, τον Champ, που απέκτησαν το 2008 και είναι πλέον 12 ετών και τον «πιτσιρικά» Major, τον οποίο υιοθέτησαν στις 17 Νοεμβρίου 2018 από ένα άσυλο της Πολιτείας του Ντέλαγουερ και είναι μόλις 2 ετών.

Σημειώνεται πως είναι η πρώτη φορά εδώ και τέσσερα χρόνια που θα μπουν στον Λευκό Οίκο κατοικίδια, καθως ο Ντόναλντ Τραμπ ήταν ο μοναδικός πρόεδρος εδώ και σχεδόν έναν αιώνα που δεν είχε κατοικίδιο. «Έχω δυο γερμανικούς ποιμενικούς. Ο ένας νομίζει ότι είναι της μυστικής υπηρεσίας και έχω την εντύπωση πως έχει δίκιο» είχε δηλώσει σε πρόσφατα ο Μπάιντεν αναφερόμενος στον 12χρονο Champ (πρωταθλητής). «Ο άλλος είναι κουτάβι» είπε ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ κατά την διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας στην Αϊόβα. «Ο κτηνίατρος μου είχε πει ότι το σκυλί σου έχει φτάσει 12 χρονών και γίνεται αργός. Ο καλύτερος τρόπος για να τον κρατήσεις σε εγρήγορση είναι να πάρεις ένα κουτάβι».

Τα δυο σκυλιά βρίσκονται σε αρκετές αναρτήσεις των Μπαιντεν στα μέσα κοινωνικής διτύωσης, ενώ η ομάδα της προεκλογικής εκστρατείας του Μπάιντεν είχε δημιουργήσει και τη ιστοσελίδα «Dog Lovers for Joe» με το σύνθημά «επιλέξτε τον άνθρωπό σας με σύνεση» και την υπόσχεση ότι τα σκυλιά θα επέστρεφαν στα σπίτια των ανθρώπων.

Μάλιστα είχαν δημιουργήσει και ένα βίντεο που έδειχνε τους προηγούμενους ένοικους του Λευκού Οίκου μαζί με τα σκυλιά τους, εκτός φυσικά του Τραμπ που, όπως ο ίδιος είχε δηλώσει δεν είχε χρόνο για κατοικίδια. Ο Μajor μπορεί να είναι το πρώτο σκυλί που έχει υιοθετηθεί και θα περάσει τα τουλάχιστον επόμενα τέσσερα χρόνια τη ζωή του στον Λευκό Οίκο, όμως δεν είναι το πρώτο αδέσποτο κατοικίδιο που έχει περάσει από εκεί. Το 1991, ο Μπιλ και η Χίλαρι Κλίντον είχαν υιοθετήσει έναν ασπρόμαυρο γάτο, τον Socks.

protothema.gr

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση