ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο γιος του Πέτρου Φιλιππίδη σε πετυχημένη τηλεοπτική σειρά

Σε ποιά αγαπημένη σειρά συμμετέχει;

24news team

Την ώρα που ο Πέτρος Φιλιππίδης βρίσκεται στις φυλακές Τρίπολης αφού κατηγορείται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού, η οικογένειά του αλλά και ο ΄ίδιος προσπαθούν να συνηθίσουν τη νεά συνθήκη στη ζωή τους.

Ιωάννα Πηλιχού: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης προσπαθούσε να μας διαβάλλει, κάθε βράδυ έκλαιγα»

Μάλιστα, ο γιος του, Δημήτρης Φιλιππίδης, εμφανίζεται σε αγαπημένη τηλεοπτική σειρά στην ΕΡΤ, με μεγάλη τηλεθέαση. Πρόκειται για τη σειρά «Τα καλύτερά μας χρόνια» όπου ενσαρκώνει το ρόλο του Αλέξανδρου.

Ο γιος του Πέτρου Φιλιππίδη γεννήθηκε το 1997. Σπούδασε υποκριτική στο Εθνικό Θέατρο και στο παρελθόν συνεργάστηκε με τον πατέρα του, αφού έχουν επιμεληθεί μαζί την μετάφραση του έργου «Εγκλημα στο Οριεντ Εξπρές» αλλά και του «Ο κατά φαντασίαν ασθενής», του Μολιέρου.

Πρίν τη φυλακή, ο Πέτρος Φιλιππίδης εξέφρασε την επιθυμία του να παίξει στο θέατρο μαζί με τον γιο του.Μιλώντας σε μία από τις τελευταίες του συνεντεύξεις στον Νίκο Χατζηνικολάου, ο ηθοποιός είχε δηλώσει:

«Ο γιος μου ξέρει τι πρέπει να κάνει. Είναι ώριμος. Όταν με ρώτησε τη γνώμη μου για την υποκριτική, του είπα “με κάνεις ευτυχισμένο” και το είπα γιατί ξέρω ότι είναι ταλαντούχος. Τελείωσε τη σχολή του Εθνικού Θεάτρου και έχω αγωνία να ανοίξουν τα θέατρα για να τον δω να παίζει. Είναι καλλιεργημένο παιδί, αγαπάει τα ζώα και μένει μόνος του από 19 χρόνων. Θα ήθελα να τον δω ευτυχισμένο, να τον δω να παίζει, αλλά και να παίξουμε μαζί. Μου κάνει κριτική, αλλά είναι σωστός και μου λέει και λεπτομέρειες».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X