ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νέοι διάλογοι Ρούλας - Μάνου: «Βγάζεις τραγούδια με τα παιδιά για να γίνεις διάσημος» (vid)

Πρόκειται για την περίοδο κατά την οποία Πισπιρίγκου και Δασκαλάκης έχουν ξεκινήσει τις διαδικασίες του διαζυγίου και τα οικονομικά θέματα προκαλούν εντάσεις

Το φως της δημοσιότητας είδαν σήμερα νέοι διάλογοι μεταξύ της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη. Η συνομιλία είναι σοκαριστική, με σκληρούς χαρακτηρισμούς και ύβρεις.

Η σχέση του ζευγαριού ήταν τεταμένη μετά τον θάνατο της Ίριδας και λίγες ημέρες πριν από την πρώτη ανακοπή της Τζωρτζίνας, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται συνεχώς προστριβές, ενώ έχουν ξεκινήσει και οι διαδικασίες του διαζυγίου.

Ο διακανονισμός που αφορά στα οικονομικά θέματά τους, προκαλεί έντονες τριβές και εντάσεις, όπως φαίνεται από τον παρακάτω διάλογο της 10ης Απριλίου 2021 που παρουσίασε σήμερα η εκπομπή του Alpha "Tlive".

Δασκαλάκης: Θα σε νοιάξουν. Τώρα συνέχισέ το και θα δεις

Πισπιρίγκου: Να ‘σαι σίγουρος ότι δεν θα με νοιάξει καθόλου, ειδικά τα λεφτά. Μη δώσεις τίποτα και πήγαινε και απολύσου τώρα χ…. Εσύ όλο μ@@@ λες. Τώρα τι να σου πω. Άκου τα λεφτά! Χαχα! Κάνε τα μασούρι μπας και πληρώσεις καμία προβολή παραπάνω εις βάρος του θανάτου των παιδιών που τραγουδάς και τα ανεβάζεις για να σε λυπηθούν. Είσαι το λιγότερο που μπορώ να πω ένα τίποτα και πήγαινε κάνε τα παράπονα ότι σε βρίζω.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, η 33χρονη κατηγορούσε τον 30χρονο ότι χρησιμοποιεί τους θανάτους των παιδιών τους για την προσωπική και επαγγελματική του προβολή.

Ενδεικτική είναι η συνομιλία που είχαν δύο ημέρες νωρίτερα, στις 8 Απριλίου 2021.

Πισπιρίγκου: Μήπως και σου πάρουμε ένα ευρώ παραπάνω και δε βγάλεις τραγούδι εις βάρος του παιδιού σου να γίνεις διάσημος που έχασες το παιδί σου. Να σε λυπηθούν οι θαυμαστές.

Δασκαλάκης: Κάτσε να δεις πώς σφίγγεται ο κ@@ς σου. Να καταλάβεις πώς γίνεται.

Πισπιρίγκου: Νομίζεις ότι με νοιάζουν τα λεφτά σου; Μη δώσεις ευρώ.

Δασκαλάκης: Όχι παιδί μου.

Πισπιρίγκου: Κράτα τα.

thetoc.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X