ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νέο ξέσπασμα του πατέρα της Καρολάιν κατά του Mπάμπη - «Άρπαξε 70.000 και 1.000 ευρώ κάθε μήνα»

«Κάποια μέρα η Λυδία θα ρωτήσει που είναι η μητέρα της. Αυτή τη μέρα φοβάμαι»

Στην εφημερίδα Daily Mail της Αγγλίας μίλησε ο πατέρας της δολοφονημένης Καρολάιν μετά την καταδίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου. Ο πατέρας της αδικοχαμένης κοπέλας ξεκαθάρισε ότι ο δολοφόνος της κόρης του δεν πρόκειται να δει ποτέ τη μικρή Λυδία, ενώ κατήγγειλε ότι ο Αναγνωστόπουλος άφηνε χωρίς χρήματα τη σύζυγό του για να την ελέγχει.

«Αυτό δεν πρόκειται να φέρει πίσω την κόρη μου»

«Τώρα καταδικάστηκε σε μακροχρόνια κάθειρξη, αν και αυτό δεν πρόκειται να φέρει πίσω την όμορφη κόρη μου», λέει ο πατέρας της Καρολάιν. «Μια μικρή παρηγοριά είναι ότι θα εκτίσει την ποινή του στις φυλακές Κορυδαλλού, τις πιο άθλιες, μπροστά στις οποίες οι φυλακές Μπέλμαρς στο Λονδίνο θυμίζουν το ξενοδοχείο Ritz. Θα είναι στις ίδιες φυλακές με άλλους δολοφόνους, αλλά και κάθε είδους διεστραμμένους. Οι καλοί του τρόπου και η καταγωγή του από μεσοαστική οικογένεια δεν θα τον βοηθήσουν σε αυτή την κατάμεστη με κατσαρίδες και αρουραίους τρύπα της κόλασης», σημειώνει.

«Σύντομα η Λυδία θα είναι αρκετά μεγάλη για να πάει στο νηπιαγωγείο του νησιού, το ίδιο όπου πήγαινε και η μητέρα της. Ωστόσο, πριν γίνει αυτό, θα της δώσω το επώνυμο της Καρολάιν για να μην έχει πια καμία σχέση με τον δολοφόνο Αναγνωστόπουλο. Θα φροντίσω επίσης να μην ξαναδεί την κόρη του», λέει ο συντετριμμένος πατέρας μετά τη δολοφονία της αγαπημένης του κόρης.

Φοβάται τη μέρα που θα πρέπει να πει την αλήθεια στη Λυδία

«Κάποια μέρα η Λυδία θα ρωτήσει που είναι η μητέρα της. Αυτή τη μέρα φοβάμαι. Πρέπει να γνωρίζει την αλήθεια και δεν πρόκειται τα μισόλογα να βοηθήσουν. Κάποια μέρα θα ανακαλύψει τη γυμνή αλήθεια κι είναι καλύτερο να τη μάθει ολόκληρη από τους παππούδες της που την αγαπούν παρά τμηματικά», λέει ο πατέρας της Καρολάιν στη βρετανική εφημερίδα.

Η Λυδία του θυμίζει την Καρολάιν

«Όταν την βλέπω να τρέχει γύρω απ’ το σπίτι ταξιδεύω 20 χρόνια πίσω», σημειώνει ο πατέρας της Καρολάιν. «Ήταν η εποχή που η Καρολάιν άρχιζε να διεκδικεί την ανεξαρτησία της, ένα δυναμικό κοριτσάκι που γνώριζε πάντα τι ήθελε, αλλά ήταν τόσο γλυκιά. Η ομοιότητά τους είναι απίστευτη: ένα όμορφο πρόσωπο με τα μεγαλύτερα μαύρα μάτια που έχω δει, που τα κληρονόμησε από τη μητέρα της, όπως κι η Καρολάιν από τη δική της», σημειώνει ο Ντέιβιντ Κράουτς.

Η Λυδία μιλάει ασταμάτητα. Κοιμάται στο παλιό δωμάτιο της Καρολάιν, στο κρεβάτι της μητέρας της, αλλά αρνείται να περάσει τις νύχτες μόνη της κι έτσι η γιαγιά της, Σούζαν, κοιμάται μαζί της. Η Σούζαν υποφέρει από κατάθλιψη και δεν μιλά καθόλου για τον θάνατο της Καρολάιν.

Όλη της η προσοχή είναι στραμμένη στη φροντίδα της εγγονής της, το καθημερινό μπάνιο, η ώρα του φαγητού, οι συζητήσεις μαζί της είναι που την κρατούν στη ζωή. «Φοβάμαι ότι η Σούζαν που γνώριζα επί σχεδόν 30 χρόνια έχει χαθεί. Η Καρολάιν ήταν ό,τι σημαντικότερο στη ζωή της», λέει ο σύζυγός της.

Άρπαζε τα λεφτά από την Καρολάιν ο Αναγνωστόπουλος

Ο πατέρας της Καρολάιν επανέρχεται στο ζήτημα των χρημάτων τα οποία έστελναν στη δολοφονημένη κοπέλα. «Φαίνεται ότι ο Μπάμπης δεν άφηνε την Καρολάιν να έχει χρήματα, ούτε για τροφή για τα κατοικίδια, ούτε καν χαρτζιλίκι. Τις σπάνιες φορές που συναντούσε φιλικά της πρόσωπα αναγκαζόταν να πάρει ταξί που οδηγούσε φίλος της για να μην αναγκαστεί να πληρώσει (…)

Αυτό που με τρελαίνει είναι ότι μέχρι τη μέρα που δολοφονήθηκε της έστελνα 750 ευρώ το μήνα κι η Σούζαν άλλα 250 για να έχει λίγη ανεξαρτησία. Δεν δούλευε και θεωρούσαν ότι θα ήταν καλό να μην αναγκάζεται να ζητάει λεφτά από τον άνδρα της. Της πήρε ακόμη και τα 70.000 ευρώ που της στείλαμε με τη Σούζαν για να αγοράσει κάποιο οικόπεδο για να χτίσει σπίτι. Είμαι αποφασισμένος να τα ανακτήσω αυτά τα χρήματα, γιατί ανήκουν δικαιωματικά στη Λυδία», τονίζει ο πατέρας της Καρολάιν.

Η στάση του απέναντι στους γονείς του Μπάμπη

Τον περασμένο Οκτώβριο δικαστήριο ανέθεσε στους γονείς της Καρολάιν την αποκλειστική επιμέλεια της Λυδίας, επιτρέποντας στους παππούδες της από την πλευρά του πατέρα της να την επισκέπτονται πέντε φορές το μήνα.

Αρχικά ο Ντέιβιντ δεν έφερνε αντιρρήσεις, αλλά τώρα έχει αλλάξει γνώμη, «Αρνούμαι να τους δω καθώς πιστεύουν ακόμη στην αθωότητά του», λέει. «Δεν μπορώ να ελέγξω το μίσος που αισθάνομαι για τον γιο τους και την πεποίθησή τους ότι είναι αθώος και ότι απλώς καλύπτει κάποιον άλλο – έστω κι αν έχει καταδικαστεί για φόνο εκ προμελέτης».

Όταν γεννήθηκε η Καρολάιν σε ιδιωτική κλινική στην Αθήνα τον Ιούλιο του 2001, ο πατέρας της έπλεε σε πελάγη ευτυχίας. Τώρα θα περάσει το υπόλοιπο της ζωής του μέσα στην αβάσταχτη θλίψη της απώλειάς της. «Ακόμη είμαι συντετριμμένος όσο εκείνη τη φρικτή μέρα πριν από έναν χρόνο που πέθανε. Ίσως ακόμη περισσότερο, καθώς στη διάρκεια της δίκης έμαθα τα βάσανα που περνούσε η Καρολάιν στο γάμο της και δεν αντέχω τη σκέψη να υποφέρει το κοριτσάκι μου», τονίζει.

Τα πράγματά της Καρολάιν, που παραδόθηκαν πριν από πολλούς μήνες στους γονείς της, παραμένουν ακόμη πακεταρισμένα. «Δεν μπορούμε να τα αντικρίσουμε. Kαι μόνο βλέποντας κάποια από τα μπιμπελό και τα μπιχλιμπίδια της ξαναζωντανεύουν οι αναμνήσεις απ’ όλες τις υπέροχες στιγμές που περάσαμε μαζί», καταλήγει ο χαροκαμένος πατέρας.

in.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X