ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νέο σοκ με Λιγνάδη: «Είχε κατέβει μέσα στα αίματα, πισώπλατα μαχαιρωμένος» (vid)

Οι περιγραφές που προκαλούν σοκ και ανατριχίλα

24news team

Προθεσμία για αύριο το μεσημέρι προκειμένου να απολογηθεί πήρε από την ανακρίτρια ο Δημήτρης Λιγνάδης.

Παράλληλα, ο συνήγορός του Αλέξης Κούγιας κατέθεσε ένσταση ακυρότητας της προδικασίας καθώς, όπως υποστηρίζει, «ο αρμόδιος εισαγγελέας περιόρισε το υλικό στην κατάθεση όσων έκαναν μηνύσεις».

«Εμφανιστήκαμε με τον κ. Δημήτρη Λιγνάδη στην κα ανακριτή και ζητήσαμε τα εξής. Πρωτίστως υποβάλαμε ένσταση ακυρότητας της διαδικασίας, καθώς ο αρμόδιος εισαγγελέας περιόρισε το υλικό στην κατάθεση όσων έκαναν μηνύσεις, ενώ και ο φερόμενος ως κατηγορούμενος, δεν είχε κληθεί προηγουμένως να καταθέσει με την ιδιότητα του υπόπτου», είπε ο κ. Κούγιας.

«Ο εντολέας μου από ταξιδιωτικά έγγραφα αποδεικνύει πως ήταν στην Αίγυπτο την περίοδο για την οποία κατηγορείται» είπε επίσης μεταξύ άλλων ο κ. Κούγιας υποστηρίζοντας ότι οι κατηγορίες δεν έχουν αποσαφηνιστεί. «Η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική», κατέληξε.

 

Την ίδια ώρα συνεχίζουν οι μαρτυρίες γειτόνων του ηθοποιού και σκηνοθέτη που περιγράφουν τα όσα συγκλονιστικά συνέβαιναν.

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Ευτυχείτε», γειτόνισσα του Λιγνάδη μιλά για τη στιγμή που τον είδε μαχαιρωμένο να ζητά βοήθεια. 

«Πάνε πάρα πολλά χρόνια από τότε. Βέβαια, όλοι εδώ στη γειτονιά θυμόμαστε το περιστατικό εκείνο γιατί μας είχε συγκλονίσει. Είχε κατέβει ο κ. Λιγνάδης μέσα στα αίματα, πισώπλατα μαχαιρωμένος, από το σπίτι του και είχε έρθει μέχρι την πλατεία, εδώ που είμαστε εμείς. Ήρθε για να ζητήσει βοήθεια. Φυσικά όλος ο κόσμος εδώ, από τα μαγαζιά γύρω γύρω, έπεσαν επάνω του να δουν τι συμβαίνει, μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο.Κυκλοφορούσε κανονικά στην περιοχή, ήσυχος άνθρωπος. Βέβαια, στο σπίτι υπήρχε μεγάλη κινητικότητα αλλά όλοι έλεγαν επειδή είναι γνωστός και η δουλειά του είναι να συναναστρέφεται με πολύ κόσμο, ήταν αναμενόμενο αυτό. Είχαμε δει διάφορο κόσμο. Ξέραμε ότι ήταν και δάσκαλος, δεν είχαμε υποψιαστεί κάτι. Όταν ακούσαμε όλα αυτά, πέσαμε από τα σύννεφα», λέει χαρακτηριστικά.

Δείτε το video:

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X