ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νέες αποκαλύψεις για τα νεκρά παιδιά - Γιατροί ζήτησαν να μπουν κάμερες στο δωμάτιο της 9χρονης

Το παιδί σχεδιαζόταν να πάρει εξιτήριο πριν πάθει ανακοπή καρδιάς

Νέα στοιχεία για τον θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα φέρνει στο φως της δημοσιότητας ο Βασίλης Λαμπρόπουλος. Όπως αποκάλυψε, οι γιατροί ήταν ιδιαίτερα προβληματισμένοι με το γεγονός ότι η 9χρονη Τζωρτζίνα παρουσίαζε επεισόδια με την υγεία της όταν δεν βρίσκονταν μπροστά οι ίδιοι, με αποτέλεσμα να εισηγηθούν ακόμα και την τοποθέτηση καμερών στα δωμάτια όπου νοσηλευόταν. Ταυτόχρονα, από το Καραμανδάνειο, το νοσοκομείο όπου η 9χρονη υπέστη την πρώτη ανακοπή που της προκάλεσε εγκεφαλοπάθεια, υποστηρίζουν ότι όταν μεταφέρθηκε το παιδί, δεν είχε ιδιαίτερα σοβαρά προβλήματα υγείας και είχε σχεδιαστεί να πάρει εξιτήριο μετά το Σαββατοκύριακο.

 

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, οι παιδίατροι από την Πάτρα είχαν διαπιστώσει πως η Τζωρτζίνα παρουσίαζε επεισόδια όταν δεν βρίσκονταν μπροστά οι ίδιοι, ενώ νοσηλευόταν σε μονόκλινο. Μάλιστα, αυτό τους είχε προβληματίσει με αποτέλεσμα να υπάρξουν σκέψεις και για τοποθέτηση καμερών στο δωμάτιο, ενώ είχαν ενημερώσει σχετικά και συναδέλφους του σε άλλα νοσοκομεία όπου είχε μεταφερθεί στη συνέχεια η 9χρονη. Συνολικά φέρονται να έχουν ενημερωθεί τέσσερις με πέντε γιατροί, ωστόσο η τοποθέτηση καμερών δεν προχώρησε λόγω τεχνικών προβλημάτων.

Ταυτόχρονα, σύμφωνα με τον Βασίλη Λαμπρόπουλο, από το Καραμανδάνειο διαψεύδουν τον ισχυρισμό της μητέρας πως όταν μεταφέρθηκε η Τζωρτζίνα είχε ιδιαίτερα σοβαρά προβλήματα υγείας.

Μάλιστα, ανέφεραν πως η 9χρονη είχε σχεδιαστεί να πάρει εξιτήριο μετά το Σαββατοκύριακο, κάτι που δεν κατέστη δυνατό αφού υπέστη ανακοπή καρδιάς. Οι ίδιες πηγές, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, αναφέρουν πως τους έκανε ιδιαίτερη εντύπωση ο «ήπιος» τρόπος με τον οποίο η μητέρα είχε ενημερώσει τότε το προσωπικό για την ανακοπή καρδιάς που είχε πάθει η κόρη της.

Υπενθυμίζεται πως η μητέρα της Τζωρτζίνας, της Μαλένας και της Ιριδας, είχε υποστηρίξει σε συνέντευξή της πως τα δύο παιδιά της είχαν νοσηλευτεί σε μονόκλινα μετά από προτροπή των θεραπόντων ιατρών. Ωστόσο η συγκεκριμένη αναφορά διαψεύδεται από το Καραμανδάνειο. Σύμφωνα με το MEGA, προσωπικό του νοσοκομείου της Πάτρας υποστήριξε πως η Τζωρτζίνα νοσηλευόταν σε μονόκλινο μετά από σχετικό αίτημα της 33χρονης που φέρεται να είχε ισχυριστεί ότι ήταν έγκυος και ζαλιζόταν.

 

Πηγή: Reader.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση