ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Μυστική» κατάθεση Δασκαλάκη για Μαλένα και Ίριδα

«Nα τιμωρηθεί όποιος δολοφόνησε τα παιδιά μου»

Κατέθεσε κάτω από άκρα μυστικότητα στην ανακρίτρια ο Μάνος Δασκαλάκης για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας, ενώ θα βρεθεί απέναντι από την Ρούλα Πισπιρίγκου στην υπόθεση.

Σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του Star, ο Μάνος Δασκαλάκης ζήτησε «να τιμωρηθεί όποιος δολοφόνησε τα παιδιά μου», μιλώντας στην ανακρίτρια.

Ο Μάνος Δασκαλάκης ήταν εκείνος που ζήτησε να μην υπάρχουν τηλεοπτικές κάμερες και δημοσιογράφοι, όπως έγινε και στην πρώτη του κατάθεση για την Τζωρτζίνα.

Με άκρα μυστικότητα, φορώντας μάσκα, εισήλθε και εξήλθε απο τα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων.

Στους θανάτους των δύο παιδιών του, της Μαλένας και της Ίριδας, ο Μάνος Δασκαλάκης δεν ήταν παρών, κλήθηκε ελάχιστα λεπτά αργότερα.

Ο ίδιος περιέγραψε τι ακολούθησε στα νοσοκομεία και επανέλαβε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν μια καλή μητέρα που φρόντιζε τα παιδιά της.Όπως είπε, βρίσκεται σε σοκ καθώς ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει όλο αυτό το κακό που έχει συμβεί.

Στο δικαστήριο, ο πατέρας των τριών κοριτσιών -της Τζωρτζίνας, της Μαλένας και της Ίριδας- θα βρεθεί απέναντι απο την πρώην σύζυγό του, καθώς δήλωσε ξανά παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας.

ΠΗΓΗ: iefimerida.gr

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X