ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μπροστά στα μάτια της οικογένειάς της σκοτώθηκε η γυναίκα που έκανε αλεξίπτωτο

Στο σκάφος επέβαιναν ο σύζυγος αλλά και ο γιος της άτυχης γυναίκας

Το ξαφνικό μπουρίνι που έπιασε κατά τη διάρκεια του extreme sport με το θαλάσσιο αλεξίπτωτο, ήταν αρκετό για να φέρει την οικογενειακή τραγωδία στα Σύβοτα, όπου μια γυναίκα έχασε τη ζωή της μπροστά στα μάτια του συζύγου και του γιου της. Ο χειριστής του σκάφους άρχισε την τραβάει προς το μέρος του την άτυχη γυναίκα για να την κατεβάσει στο ταχύπλοο, όμως στην προσπάθειά της να προσεγγίσει το σκάφος έσπασε ο ιμάντας, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της.

Η άτυχη 62χρονη γυναίκα με καταγωγή από την Κομοτηνή θέλησε να κάνει βόλτα με θαλάσσιο αλεξίπτωτο, το οποίο σέρνεται από ταχύπλοο σκάφος. Οπως αναφέρουν οι πληροφορίες, κατά τη διάρκεια του θαλάσσιου σπορ, έπιασε μπουρίνι και ο χειριστής του σκάφους άρχισε την τραβάει προς το μέρος του για να την κατεβάσει στο ταχύπλοο λόγω του καιρού, όμως ο ιμάντας δεν άντεξε με αποτέλεσμα να πέσει με φόρα στη θάλασσα και να σκοτωθεί.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Thespro.gr, στο σκάφος επέβαιναν ο σύζυγος αλλά και ο γιος της άτυχης γυναίκας. Τη γυναίκα εντόπισε και περισυνέλλεξε νεκρή, έτερο ταχύπλοο σκάφος που έσπευσε στην περιοχή.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού

Θανάσιμος τραυματισμός ημεδαπής μετά από χρήση θαλάσσιου μέσου αναψυχής (αλεξίπτωτου) και πτώση της στη θαλ. περ. μεταξύ Συβοτων Θεσπρωτίας και νότιας Κέρκυρας. Η ανωτέρω μεταφέρεται χωρίς τις αισθήσεις της στα Σύβοτα.

ΠΗΓΗ: reader.gr

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση