ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
24° Λευκωσία,
29 Ιουνίου, 2022
sport fm - listen live

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Πόσο χρονών θα είναι όταν αποφυλακιστεί - Σε ποια φυλακή πάει

Πόσα χρόνια θα μείνει μέσα

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος άκουσε τη Δευτέρα την απόφαση του δικαστηρίου που τον έκρινε ομόφωνα ένοχο χωρίς ελαφρυντικά για τη δολοφονία της συζύγου του, Καρολάιν Κράουτς αλλά και του σκύλου τους. Η ποινή του είναι ισόβια συν 11 έτη και 6 μήνες κάθειρξη και πλέον θα πάρει τον δρόμο για τη φυλακή ώστε να την εκτίσει.

Αν η απόφαση παραμείνει και στο Εφετείο, διότι προφανώς θα ασκήσει έφεση, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος θα μείνει μέσα στη φυλακή περίπου 19 χρόνια. Υπολογίζονται, συγκεκριμένα, 16 χρόνια τα ισόβια συν τα 3/5 από τις ποινές καθείρξεως των 11,5 ετών. Κάτι που πρακτικά σημαίνει πως στα 53 του χρόνια θα μπορεί να βρίσκεται εκτός φυλακής.

 

Παράλληλα το συμβούλιο θα αποφασίσει και σε πιο σωφρονιστικό κατάστημα θα κρατηθεί.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha Ελλάδας, ο Αναγνωστόπουλος, αναμένεται να μεταφερθεί σε μία από τις ακόλουθες φυλακές:

  • Μαλανδρίνου
  • Δομοκού
  • Τρικάλων
  • Γρεβενών

Οπως σημειώθηκε οι φυλακές Δομοκού είναι υψίστης ασφαλείας και φιλοξενεί κρατούμενους με βαριές υποθέσεις, κυρίως τρομοκρατία, ενώ υπάρχουν και κατάδικοι που τους έχουν επιβληθεί ειδικά περιοριστικά μέτρα.

Οι φυλακές Μαλανδρίνου, που συγκεντρώνουν και τις περισσότερες πιθανότητες καθώς είναι πιο κοντά στην Αθήνα σε σχέση με τις άλλες, χαρακτηρίζονται ως ιδιαίτερα αυστηρές.

Πηγή: Reader.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση