ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μητέρα ανακάλυψε παιδική κούκλα με γεννητικά όργανα

Έψαχνε σεξουαλικά βοηθήματα όταν τη βρήκε

Τρομοκρατημένη μια μητέρα ανακάλυψε ότι μία «υπερβολικά ρεαλιστική» κούκλα-μωρό από σιλικόνη βρίσκεται στη λίστα της Amazon με τα σεξουαλικά παιχνίδια και ορκίστηκε ότι δεν θα ξαναψωνίσει από το συγκεκριμένο site.

Η μητέρα δύο παιδιών ισχυρίζεται ότι «ένιωσε κυριολεκτικά αηδιασμένη» όταν ανακάλυψε ότι η κούκλα-μωρό που έμοιαζε σαν ζωντανή και είχε «πλήρη γεννητικά όργανα», πουλιόταν στην Amazon ως «σεξουαλικό παιχνίδι».

Όπως αναφέρει η Daily Mail, η Rachel Raines από το Μάντσεστερ έψαχνε σεξουαλικά βοηθήματα όταν έκανε τη δυσάρεστη ανακάλυψη, ένα μωρό από σιλικόνη δηλαδή που περιγραφόταν στην αγγελία ως «αδιάβροχο» και «χαριτωμένο και όμορφο» να δείχνει τα εκτεθειμένα γεννητικά του όργανα.


Η 30χρονη που ήθελε να ψωνίσει από το διαδίκτυο, είχε γράψει στην αναζήτηση «σεξουαλικό παιχνίδι» και όπως έψαχνε τα προσφερόμενα αντικείμενα, «τρομοκρατήθηκε» όταν είδε την κούκλα δίπλα σε μια σειρά από δονητές.

Οι «αναγεννημένες» κούκλες είναι ένας τύπος κούκλας που μοιάζει υπερβολικά με ζωντανή και συνήθως την προτιμούν οι συλλέκτες και όχι οι γονείς για παιδικά παιχνίδια.

 

Πηγή: Daily Mail/ newsbeast.gr

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X