ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μήνυμα Βασίλισσας στον Τζόνσον και την εγκυμονούσα σύντροφό του

Έστειλε το δικό του μήνυμα και ο Κάρολος

Ο Μπόρις Τζόνσον πέρασε τη δεύτερη νύχτα του σε Μονάδα Εντατική Θεραπείας μολυσμένος από το νέο κορωνοϊό.

Εδώ και δύο εβδομάδες ο Βρετανός πρωθυπουργός ταλαιπωρείται από τον κορωνοϊό, με την κατάστασή του να παρουσιάζει επιδείνωση τα τελευταία 24ωρα και να χρειάζεται η διακομιδή του σε ΜΕΘ νοσοκομείου του Λονδίνου.

Ο αντικαταστάτης του, Ντόμινικ Ράαμπ, τόνισε πως ο Τζόνσον εξακολουθεί να «παρακολουθείται στενά» από τους γιατρούς στο νοσοκομείο St Thomas και πως η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή, καθώς και πως ο ίδιος ο πρωθυπουργός παραμένει σε καλή κατάσταση πνευματικά. Στην χθεσινή συνεδρίαση της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού, ο Ράαμπ είπε πως ο πρωθυπουργός της Βρετανίας λαμβάνει σταθερά οξυγόνο και αναπνέει χωρίς αναπνευστήρα ή άλλη αναπνευστική υποστήριξη. Περαιτέρω ενημέρωση της υγείας του, αναμένεται σήμερα.

Μήνυμα της Βασίλισσας στον Τζόνσον και την σύντροφό του

Εν τω μεταξύ, όπως αναφέρει το BBC, η βασίλισσα Ελισάβετ έστειλε μήνυμα στην οικογένεια του Μπόρις Τζόνσον, αλλά και στην εγκυμονούσα σύντροφό του, Κάρι Σίμοντς. Στο σημείωμα, η βασίλισσα φέρεται να αναφέρει πως οι σκέψεις της είναι και στους δύο και εύχεται ταχεία ανάρρωση στον πρωθυπουργό.

Και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, με ανάρτηση στο Twitter, εξέφρασε την ευχή του να αναρρώσει γρήγορα, όπως και ο πατέρας του, πρίγκιπας Κάρολος.

Πηγή: iefimerida.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X