ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Μετά το «Σκάσε πια» νέα επίθεση στην Μέγκαν Μαρκλ

Οι κατηγορίες με αφορμή την κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου

Η κηδεία του Πρίγκιπα Φιλίππου υποτίθεται ότι θα ήταν μια τελετή μνήμης και εορτασμού της ζωής του και των πεπραγμένων του σε αυτά τα σχεδόν 100 χρόνια ζωής. Υποτίθεται πως δε θα έπρεπε να ασχοληθούν ιδιαίτερα με άλλα πράγματα, παρά μόνο με την εκδήλωση των συναισθημάτων από τα μέλη της οικογένειας του.

Τίποτα όμως δεν είναι αρκετό για τους βασιλικούς αναλυτές και όλους εκείνους που διέλυσαν την ψυχολογία της Νταϊάνα και ήθελαν να κάνουν το ίδιο με τη Μέγκαν Μαρκλ.

Φίλιππος: Πώς ο Χάρι και η Μέγκαν τίμησαν την ελληνική καταγωγή του

Λίγες ημέρες πριν την κηδεία, μια παρουσιάστρια είχε πει στη Δούκισσα του Σάσεξ να «βγάλει το σκασμό» επειδή μια διαρροή ανέφερε πως η ίδια δεν πάει στην κηδεία για να μην προκαλέσει συζητήσεις κι όχι γιατί είναι έγκυος. Λίγες ώρες μετά την κηδεία, στην οποία δεν παρευρέθηκε η Μέγκαν Μαρκλ, πάλι είχε βρεθεί τρόπος να τεθεί επί των τύπων των ήλων.

Διπλή κατηγορία από δημοσιογράφο

Το στεφάνι που απόθεσε ο Πρίγκιπας Χάρι εκπροσωπώντας και τη Μέγκαν, είχε μια χειρόγραφη αφιέρωση της και αποτελείτο από λουλούδια που τιμούσαν συμβολικά το παρελθόν του Φιλίππου. Το γεγονός όμως πως όλες αυτές οι λεπτομέρειες έγιναν γνωστές, αποδίδεται από τη Ντανιέλα Έλσα, αναλύτρια επί των βασιλικών, σε κάποιο στημένο pr κόλπο της Μαρκλ.

«Σκάσε πια»: Παρουσιάστρια «στόλισε» on air τη Μέγκαν (vid)

Όπως αναφέρει η Daily Star, η Αυστραλίδα έγραψε σε άρθρο της ότι ενώ το παλάτι εξέδωσε ανακοίνωση με όλες τις λεπτομέρειες της κηδείας, η μοναδική ανθοδέσμη για την οποία υπήρχαν τόσες λεπτομέρειες, ήταν αυτή της Μέγκαν και του Χάρι. Η Έλσα υποστηρίζει ότι κάποιος από τους εκπροσώπους της Μαρκλ διέρρευσε εν γνώσει της τις λεπτομέρειες για δύο λόγους: ο ένας για να δείξει πόσο ανώτερη είναι και ο δεύτερος για να προωθήσει το ανθοπωλείο της Γουίλοου Κρόσλι, η οποία είχε αναλάβει και τον διάκοσμο στη βάπτιση του γιου της Άρτσι.

ΠΗΓΗ: reader.gr

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση