ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Μενίδι - «Την σκότωσα γιατί δεν άντεχα να βλέπω άλλον να οδηγά το αμάξι μου»

Αμετανόητος ο δολοφόνος της 40χρονης

«Ξύπνησα το πρωί και πήγα στο συγκεκριμένο σημείο γιατί ήξερα ότι περνάει από εκεί στις 5.30 το πρωί. Όταν την είδα έβγαλα το μαχαίρι και άρχισα να την μαχαιρώνω. Στη συνέχεια έφυγα με τα πόδια και πήγα σε ένα ξενοδοχείο. Έκατσα λίγο εκεί και μετά έφυγα». Αυτοί φέρονται να είναι σύμφωνα με πληροφορίες οι σοκαριστικοί ισχυρισμοί του 50χρονου που συνελήφθη για τη δολοφονία της πρώην συζύγου του που έγινε το πρωί της Πέμπτης στο Μενίδι.

Στην ερώτηση των αστυνομικών γιατί προέβη στο ειδεχθές έγκλημα, ο καθ’ ομολογίαν δράστης φέρεται να απάντησε πως «δεν άντεχα να βλέπω τον γκόμενο της να οδηγά το αμάξι μου. Εγώ δούλευα και εκείνη μου έτρωγε τα λεφτά. Χθες το πήρα απόφαση να σκοτώσω την γυναίκα μου. Να κάνω εγώ δύο δουλειές για να μου τα τρώει; Ήξερα την ώρα που θα φύγει από το σπίτι. Της έστησα καρτέρι και την μαχαίρωσα. Μετά πήγα σε ένα ξενοδοχείο όπου έμεινα περίπου δύο ώρες. Στη συνέχεια βγήκα. Ήπια μερικές μπύρες μέχρι που με εντόπισαν οι αστυνομικοί στην οικοδομή». Αξίζει να σημειωθεί ότι σε καμία στιγμή ο 50χρονος δεν «έσπασε» και δεν ζήτησε συγγνώμη.

Υπενθυμίζεται ότι η γυναίκα είχε καταγγείλει στις Αρχές τον μετέπειτα δολοφόνο της τρεις φορές. Η τελευταία φορά μάλιστα που η γυναίκα κατήγγειλε τον 50χρονο ήταν στις 7 Μαΐου. Τότε ο συλληφθείς είχε οδηγηθεί στον εισαγγελέα, ο οποίος άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για ενδοοικογενειακή βία, σωματική βλάβη, εξύβριση και απειλή.

Όπως είχε πει τότε η 40χρονη στην κατάθεσή της, ήταν μαζί 14 χρόνια, είχαν αποκτήσει δύο παιδιά, μία κόρη 21 ετών και έναν γιο 15 ετών, ωστόσο, δεν ήταν ποτέ καλά σαν ζευγάρι καθώς την χτυπούσε και την απειλούσε, ενώ, το τελευταίο διάστημα ο 50χρονος την παρακολουθούσε.

«Γενικότερα δεν ήμασταν ποτέ καλά, με είχε απειλήσει - εξυβρίσει πολλές φορές και με είχε βαρέσει επίσης. Έχω καταγγείλει πολλά περιστατικά, αλλά όχι όλα. Εδώ και μία εβδομάδα, τον έχω δει ότι με παρακολουθεί, κάθεται με το αυτοκίνητό του έξω από το σπίτι μου και δεν γνωρίζω τον λόγο. Χθες 6/5 και περί ώρα 23.30 ήταν πάλι έξω από το σπίτι μου και απλά καθόταν στο αυτοκίνητό του. Τον πλησίασα και τον ρώτησα γιατί είναι εδώ και άρχισε να με εξυβρίζει: π@@@@α, θα δεις τι θα πάθεις, μα@@@η, θα σας κάψω. Ήταν μεθυσμένος και είχε πολλά κουτάκια μπύρας μέσα στο αυτοκίνητό του. Εκεί, εγώ πήγα να καλέσω την αστυνομία και με έπιασε από τον λαιμό με δύναμη και μου γύρισε το δάχτυλο. Τότε η κόρη μου που ήταν κοντά, πήρε τηλέφωνο το 100. Στη συνέχεια μας μετέφεραν στην υπηρεσία σας» ανέφερε μεταξύ άλλων στην κατάθεσή της.

Πηγή: protothema.gr

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X