ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Με χτύπαγε, έφευγε από το σπίτι και τα παιδιά έκλαιγαν» (vid)

Για την προβληματική της σχέση με τον Θέμη Αδαμαντίδη, μίλησε η πρώην σύζυγός του

Για την προβληματική της σχέση με τον Θέμη Αδαμαντίδη, μίλησε στο Mega η πρώην σύζυγος του τραγουδιστή και μητέρα των δυο παιδιών του, Αναστασία Στεφάνοβα.

Όταν ρωτήθηκε για το εάν έχει βιώσει βίαια περιστατικά μαζί του, απάντησε: «Ο Θέμης είναι βίαιος με τις γυναίκες, έχει πρόβλημα. Και εγώ που είμαι μητέρα των παιδιών του, έχω βιώσει τα περιστατικά και μπροστά στα ανήλικα παιδιά μας».

Η ίδια είχε προσφύγει στις Αρχές όταν είχαν συμβεί τα εν λόγω περιστατικά. «Με χτύπαγε, έφευγε από το σπίτι, εγώ καλούσα την αστυνομία, έκλαιγαν τα παιδιά» περιγράφει.

Ο λόγος που δεν προχώρησε το θέμα στα δικαστήρια, όπως λέει, ήταν λόγω του κορωνοϊού και η ίδια αναγκάστηκε να πάρει τα παιδιά της και να φύγει στη Βουλγαρία όπου και μένει τον τελευταίο ένα χρόνο.

Η Αναστασία Στεφάνοβα έχει αποκτήσει μαζί με τον τραγουδιστή δυο παιδιά και δηλώνει πως ο ίδιος αδιαφορεί πλήρως για εκείνα, καθώς δεν στέλνει χρήματα. «Με έχει βρίσει, έχει βρίσει και τα παιδιά, μπήκε το παιδί στη μέση που είναι 12 χρονών» λέει η ίδια.

Ερωτώμενη για τον εθισμό του στον τζόγο, είπε: «Εκεί τον γνώρισα εγώ, με τα μηχανάκια μέρα νύχτα, τα παράνομα μηχανάκια είναι η αδυναμία του».

Ο συνήγορος του Θέμη Αδαμαντίδη, Αλέξης Κούγιας στη δική του τοποθέτηση είπε πως ο τραγουδιστής πλήρωνε για τα παιδιά του μέχρι την ημέρα που η μητέρα τους τα πήρε και έφυγε στη Βουλγαρία.

«Η πρώην σύντροφος του Θέμη Αδαμαντίδη τον εκβίαζε πως θα πάρει τα παιδιά και θα φύγει στο εξωτερικό, όπως και έκανε» σημείωσε ο δικηγόρος και δήλωσε χαρακτηριστικά «κρατήστε μικρό καλάθι για ο,τιδήποτε λέγεται από τις συντρόφους του Θέμη Αδαμαντίδη».

Ο κ. Κούγιας τόνισε πως ο εντολέας του δεν έχει πειράξει άνθρωπο και ας έχει τα «πάθη» του και επισήμανε πως η νυν σύντροφός του δεν είχε καταγγείλει προηγουμένως ποτέ περιστατικό βίας. «Δεν υπάρχει στη δικογραφία κανένα βίντεο ξυλοδαρμού της συντρόφου του» ανέφερε.

ΠΗΓΗ: protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X