ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ξεσπά η σύντροφος του Αδαμαντίδη: «Με είχε σαπίσει στο ξύλο»

Ποινική δίωξη σε βάρος του γνωστού τραγουδιστή για την επίθεση στην σύντροφό του

«Με είχε σαπίσει στο ξύλο», υποστηρίζει στο protothema.gr η σύντροφος του Θέμη Αδαμαντίδη, λίγες ώρες μετά την καταγγελία που έκανε σε βάρος του γνωστού τραγουδιστή.

«Τον αγάπησα πολύ τον Θέμη. Έκανα όνειρα και μελλοντικά σχέδια μαζί του, ήθελα να κάνω οικογένεια Αλλά δεν άντεξα», πρόσθεσε η Βαρβάρα Κίρκη.

«Με είχε σαπίσει στο ξύλο. Με μια συγγνώμη του γύριζα και πάλι στην αγκαλιά του και μετά ξανά και ξανά τα ίδια. Έχουμε έναν χρόνο σχέση, δεν είμαι πρώην σχέση του και υπέμεινα πολλά, όλο αυτό το διάστημα. Πονάει η ψυχή μου... Προχτές ξεχείλισε το ποτήρι... Υπάρχει βίντεο που με χτυπάει και θα δικαιωθώ. Είναι όλα αλήθεια, όσα έχω καταθέσει στην αστυνομία. Υπάρχουν μάρτυρες και βίντεο. Θέλω να ευχαριστήσω τον διοικητή του Α.Τ. Αλίμου που από την πρώτη στιγμή στάθηκε στο πλευρό μου και μετά τη μήνυση που κατέθεσα, συνελήφθη ο Θέμης. Πονάει η ψυχή μου, ειλικρινά», αναφέρει στο protothema.gr η σύντροφος του τραγουδιστή.

«Με μια συγγνώμη του γύριζα και πάλι στην αγκαλιά του και μετά ξανά και ξανά τα ίδια»

Στο μεταξύ, η εισαγγελία, προχώρησε, σύμφωνα με πληροφορίες, στην άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του τραγουδιστή για ενδοοικογενειακή βλάβη, ενδοοικογενειακή απειλή και απλή εξύβριση.

Μετά την άσκηση της δίωξης ο τραγουδιστής, ο οποίος συνελήφθη έπειτα από μήνυση της συντρόφου για ξυλοδαρμό, οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο Τριμελές Δικαστήριο, από το οποίο ο κατηγορούμενος έλαβε προθεσμία και θα δικαστεί τη Δευτέρα. Μέχρι τότε είναι ελεύθερος. Το δικαστήριο άφησε ελεύθερο τον κατηγορούμενο με τους όρους να μην πλησιάσει την πρώην σύντροφό του κάτω των 100 μέτρων και να μην έχει καμία επικοινωνία μαζί της με κανένα τρόπο.

Την ώρα που αποχωρούσε τον ρώτησαν οι δημοσιογράφοι «Είναι βαριές οι κατηγορίες εις βάρος σας;» κι εκείνος απάντησε: «Είναι βαριές... Δεν έχω καμία σχέση».

Πηγή: protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X