ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Με κακοποιούσε ο προπονητής μου από 10 ετών» (vid)

«Τον αγάπησα σαν πατέρα. Ό,τι και να μου έλεγε εγώ θα το έκανα»

Για τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη όταν ήταν μικρό παιδί μίλησε ο Liam Ireland, πρωταγωνιστής της επιτυχημένης σειράς «Γη της ελιάς». Ο ηθοποιός συγκλονίζει μιλώντας στον ΑΝΤ1, αποκαλύπτοντας ότι από τα 10 μέχρι τα 13 του, ήταν θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από τον προπονητή του στο μπάσκετ, Νίκο Σειραγάκη, ο οποίος είχε καταδικαστεί για παιδεραστία σε βάρος 36 ανήλικων αγοριών στο Ρέθυμνο της Κρήτης.

«Ένωσα το μπάσκετ με έναν άνθρωπό που μου έκανε κακό στη ζωή μου. Εγώ δεν είχα πατέρα και έψαχνα μια πατρική φιγούρα όπου μπορούσα να βρω. Όταν πήγα σε αυτή τη συγκεκριμένη ομάδα ήταν αυτός ο προπονητής εκεί και τον αγάπησα σαν πατέρα. Ό,τι και να μου έλεγε εγώ θα το έκανα επειδή τον εμπιστευόμουν» συγκλονίζει ο Liam Ireland.

«Ήμασταν πάρα πολλά παιδιά έτσι, δεν είχαμε καταλάβει ακριβώς τι πήγαινε λάθος. Όταν τον έπιασαν λέγαμε γιατί κάνουν κακό σε έναν τόσο καλό άνθρωπο» συνεχίζει.

«Πριν τον πιάσουν εγώ είχα σταματήσει. Συνειδητοποίησα ότι μου αρέσουν μόνο τα κορίτσια και αναρωτήθηκα γιατί το κάνω αυτό. Ένιωθα ότι έπρεπε να το κάνω και όχι ότι θέλω να το κάνω. Το έχω ξεπεράσει 100%, δεν με πονάει πια» λέει ο ηθοποιός.

«Ερχόντουσαν συμμαθητές μου και με ρωτούσαν “και εσένα σε βίαζε;”», λέει χαρακτηριστικά ο Liam Ireland.

Όσον αφορά για το πώς διαχειρίστηκε τη σύλληψή του προπονητή, είπε ότι τον περίμεναν να πάει στην προπόνηση και δεν εμφανίστηκε ποτέ.

Όπως επισήμανε ο ηθοποιός, η μητέρα του, το διαχειρίστηκε πολύ καλά, άλλαξαν σχολικό περιβάλλον, ήρθαν στην Αθήνα και τον πήγε σε ειδικό ψυχολόγο για να τον βοηθήσει.

ΠΗΓΗ: newsbeast.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X