ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Με βαρύ ποινικό παρελθόν οι επτά που σκότωσαν τον άτυχο 39χρονο

Νέα Ιωνία: Πήγε να δει αγώνα και έχασε τη ζωή του 39χρονος

Στα «ίχνη» των δραστών της φονικής συμπλοκής που σημειώθηκε τα μεσάνυχτα της Τρίτης (21/2) στην καφετέρια της οδού Κασταμονής στην Νέα Ιωνία φαίνεται πως βρίσκεται η Αστυνομία.

Το βράδυ της Τετάρτης (22/2), η ΕΛ.ΑΣ. ανακοίνωσε πως έχουν ταυτοποιηθεί τα τέσσερα από τα επτά άτομα που ενεπλάκησαν στον καβγά κατά τη διάρκεια του οποίου τραυματίστηκε θανάσιμα ο 39χρονος Αλβανός.

Το θύμα είχε πάει στην καφετέρια για να δει αγώνα του Champions League όμως δεν γύρισε ποτέ στο σπίτι του καθώς η μοίρα του επιφύλασσε ένα άσχημο παχινίδι.

Ο 39χρονος, ο οποίος εργαζόταν ως υδραυλικός και δεν είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές, έχασε τη ζωή του από μια «αδέσποτη» σφαίρα μέσα στο κατάστημα. Μια από τις επτά σφαίρες που βγήκαν από τα όπλα των ομοεθνών του τον βρήκε στην κλείδα και λίγες ώρες αργότερα κατέληξε στο νοσοκομείο ΚΑΤ από ακατάσχετη αιμορραγία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πίσω από το αιματηρό περιστατικό κρύβεται η διαβόητη «Ομάδα L» που ελέγχει «ροζ» στούντιο και τα ναρκωτικά στο κέντρο της Αθήνας. Η «σκληρή» συμμορία αποτελείται από τουλάχιστον οχτώ μέλη, αλβανικής καταγωγής, με «βαρύ» ποινικό παρελθόν που ελέγχουν γνωστό club στα Σεπόλια ενώ κάποιοι από αυτούς εμφανίζονται ως bodyguards σε αρκετούς τράπερς σε όλη την Ελλάδα.

Η ομάδα L

Όταν, το μεσημέρι της 7ης Ιανουαρίου, οι αστυνομικοί του Τμήματος Εμπορίας Ανθρώπων της Δίωξης Οργανωμένου Εγκλήματος περνούσαν χειροπέδες σε έναν 32χρονο Αλβανό, γιατί φυλάκισε και εξέδιδε για μήνες μια νεαρή καλλονή, ένα απίστευτο στόρι που παραπέμπει σε γκανγκστερική ταινία και συνεχίζεται σε πολλά ματωμένα επεισόδια, άρχισε να ξετυλίγεται με γοργούς ρυθμούς.

Ενάμιση μήνα αργότερα, η συμμορία του πρωταγωνίστησε στην άγρια δολοφονία του Αλβανού υδραυλικού, μέσα στην καφετέρια της οδού Κασταμονής.

​Οι υποθέσεις αυτές, δηλαδή το χθεσινό έγκλημα στην Νέα Ιωνία, οι «ροζ» υποθέσεις και γενικότερα όλη η παράνομη δράση τους, βρίσκονται στο «μικροσκόπιο» και των έμπειρων αξιωματικών του Ανθρωποκτονιών και της Δίωξης Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής, που φέρονται να έχουν κάνει πλήρη χαρτογράφηση της αθηναϊκής νύχτας. Και αυτό γιατί, στην έρευνα που διεξάγουν τους τελευταίους μήνες, έχουν συναντήσει πολλές φορές μπροστά τους, τους τέσσερις Αλβανούς και την ομάδα τους.

Μάλιστα, σε μια μυστική έφοδο που έγινε στις 16 Οκτωβρίου, στο προαναφερθέν κλαμπ των Σεπολίων, τους προσήγαγαν, καθώς όλοι τους έχουν συλληφθεί στο παρελθόν και είναι σεσημασμένοι για υποθέσεις ναρκωτικών, ξεπλύματος βρώμικου χρήματος, σωματεμπορία, όπλα, επιθέσεις κατά αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ -ακόμη και παραβίαση των μέτρων για τη διάδοση του κορωνοϊού.

Η συγκεκριμένη επιχείρηση, λένε «πηγές» της ΕΛ.ΑΣ. στο protothema.gr, έγινε με πλήρη μυστικότητα, καθώς υπήρχαν υπόνοιες ότι η ομάδα διατηρεί επαφές με επίορκους αστυνομικούς που θα «κάρφωναν» στη Μαφία τις κινήσεις των συναδέλφων τους.

Οι αναλυτές της Ασφάλειας που, τους τελευταίους μήνες, ασχολούνται με τη συγκεκριμένη υπόθεση, κάνουν λόγο για μια μαφιόζικη ομάδα, που έχει διεισδύσει σε πολλά επίπεδα και διατηρεί επαφές και σχέσεις με σκληρά άτομα μέσα από τις φυλακές.

Το βίντεο-ντοκουμέντo

Την ίδια ώρα, οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση της δολοφονίας του 39χρονου υδραυλικού εξετάζουν τόσο το μαύρο Cadillac τζιπ που ήταν παρκαρισμένο έξω από το καφέ όσο και το ασημί Mercedes τζιπ το οποίο βρέθηκε χθες το μεσημέρι στην περιοχή του Γκύζη.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο-ντοκουμέντο που παρουσίασε το protothema.gr, το ασημί τζιπ είναι το ένα από τα δύο οχήματα με τα οποία διέφυγαν οι επτά Αλβανοί μετά τους πυροβολισμούς.

Στο βίντεο διακρίνεται το αυτοκίνητο μεγάλου κυβισμού να κινείται επι της οδού Κασταμονής, με κατεύθυνση τη λεωφόρο Κύμης, την ώρα που ο οδηγός του αναπτύσσει ταχύτητα προκειμένου να απομακρυνθεί από το κατάστημα.

Και τα δύο οχήματα ήταν νοικιασμένα με πλαστά στοιχεία και μάλιστα ο ενοικιαστής είχε δηλώσει στα στοιχεία του πως μένει στο κέντρο της Αθήνας.

Οι αστυνομικοί εξετάζουν και τους επτά κάλυκες που εντοπίστηκαν στο καφέ για να εξακριβώσουν αν τα όπλα έχουν χρησιμοποιηθεί σε άλλη ενέργεια.

Παράλληλα, κάνουν «φύλλο και φτερό» τα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας καταστημάτων της περιοχής προκειμένου να ταυτοποιήσουν άμεσα τους υπόλοιπους τρεις κακοποιούς καθώς υπάρχει υποψία ότι θα επιχειρήσουν να διαφύγουν προς την Αλβανία.

Πηγή: protothema.gr 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X