ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κούγιας σε Παπαδόπουλο: «Ελα να τα βρούμε πρόσωπο με πρόσωπο»

Βάλλει εκ νέου κατά των τηλεοπτικών εκπομπών

Ο Αλέξης Κούγιας, που εκπροσωπεί πλέον την φερόμενη ως δολοφόνο τουλάχιστον του ενός εκ των τριών νεκρών παιδιών της, της Τζωρτζίνας, Ρούλας Πισπιρίγκου, βρίσκεται εδώ και καιρό σε διένεξη με τον τέως δικηγόρο της προφυλακισμένης, Όθωνα Παπαδόπουλο. Εκατέρωθεν δηλώσεις έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα και τώρα ο Κούγιας ζητεί από τον Παπαδόπουλο να... θάψουν τα τσεκούρια του πολέμου και να τα βρουν σε κατ' ιδίαν συνάντηση έτσι ώστε να λυθούν οι όποιες διαφωνίες και παρεξηγήσεις έχουν λάβει χώρα ανάμεσά τους.

«Θέλω να κάνω μια έκκληση προς τον συνάδελφο κύριο Οθωνα Παπαδόπουλο. Θέλω να τον παρακαλέσω να σταματήσει τις τηλεοπτικές του εμφανίσεις, οι οποίες δίνουν το δικαίωμα στους διοργανωτές των λαϊκών δικαστηρίων εις βάρος της κυρίας Σωτηρίας Πισπιρίγκου να συνεχίζουν και να διαιωνίζουν την παράνομη κακοποίηση της αλήθειας εις βάρος της εντολέως μας, χρησιμοποιώντας με κακόβουλο τρόπο την επαγγελματική μας οντότητα και προσωπικότητα.

Δυστυχώς, τα συγκεκριμένα πρόσωπα μη έχοντας τη δυνατότητα να συνεχίσουν αυτά τα λαϊκά δικαστήρια, λόγω της δικής μου απόλυτης επιλογής να μην νομιμοποιώ με την παρουσία μου αυτήν την παράνομη συμπεριφορά τους εις βάρος της κυρίας κατηγορουμένης, κατάφεραν και δημιούργησαν εντέχνως μια δήθεν προσωπική μας αντιπαράθεση, εξασφαλίζοντας μια ανέξοδη για αυτούς μεγάλη τηλεθέαση.

Αυτή η αντιπαράθεση δεν ωφελεί σε καμία περίπτωση την εντολέα μας, αλλά συγχρόνως μας εκθέτει και τους δύο και δίνει τη δυνατότητα σε ανθρώπους που θα περίμεναν 6 μήνες να τους κλείσουμε ραντεβού στα γραφεία μας, για να μας συναντήσουν, να συζητούν και να αξιολογούν την προσωπικότητα μας.

Σε κάθε περίπτωση ως εμπειρότερος και μεγαλύτερος σε ηλικία δικηγόρος θέλω να παρακαλέσω τον κο Παπαδόπουλο να ακούσει αυτή την έκκλησή μου και, αν δημιουργήθηκαν κάποιες μεταξύ μας διαφορές, αυτές μπορούν να λυθούν σε προσωπικό επίπεδο με μια απευθείας συζήτηση πρόσωπο προς πρόσωπο και όχι μέσω «πρωινάδικων» και «μεσημεριανάδικων» που έχουν καταστρέψει τη ζωή και τη δημόσια εικόνα εκατοντάδων αξιόλογων ανθρώπων».

ΠΗΓΗ: Reader.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X