ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Ο Δασκαλάκης θα φάει το κεφάλι του»

Ο γνωστός ποινικολόγος και δικηγόρος της κατηγορουμένης τονίζει πως δεν είναι σίγουρο ότι θα γίνει η δίκη της

Για την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου μίλησε ο δικηγόρος της, Αλέξης Κούγιας, αναφέροντας χαρακτηριστικά για τον Μάνο Δασκαλάκη ότι «θα φάει το κεφάλι του» σε περίπτωση δήλωσης παράστασης κατηγορίας κατά της.

«Ο κ. Δασκαλάκης δεν είναι μάρτυρας κατηγορίας πουθενά, δεν έχει εξεταστεί ποτέ και δεν έχει δώσει καμία κατάθεση και δηλώνει ότι θα βρεθεί προς την υποστήριξη της κατηγορίας. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι μάρτυρας», ξεκαθάρισε ο Αλέξης Κούγιας σχετικά με τον Μάνο Δασκαλάκη μιλώντας στο Mega και την εκπομπή «Live News».

Στη συνέχεια, ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου τόνισε για τον κ. Δασκαλάκη: «Θα πάει να ''φάει το κεφάλι του'', γιατί ο οποιοσδήποτε στραφεί- μετά τις τελευταίες εξελίξεις- εναντίον της κατηγορουμένης και υποστηρίξει ότι η κατηγορουμένη έχει αφαιρέσει τη ζωή των παιδιών της θα δεχθεί μήνυση και αγωγή».

Ο κ. Κούγιας εξέφρασε την εκτίμηση ότι μετά την κατάθεση των πραγματικών ιατροδικαστών θα υπάρξουν πολλές εκπλήξεις στην υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου και πρόσθεσε ότι ακολουθούν οι καταθέσεις άλλοι δύο εν ενεργεία ιατροδικαστών.

ΠΗΓΗ: protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση