ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κούγιας για Πισπιρίγκου: «Αλίμονο αν αφήσω τη φτωχή αυτή γυναίκα ανυπεράσπιστη»

«Αλίμονο αν αφήσω τη φτωχή αυτή γυναίκα ανυπεράσπιστη. Δεν θα ήμουν Αλέξης Κούγιας», ξεκαθάρισε στις δηλώσεις του ο γνωστός ποινικολόγος για τη Ρούλα Πισπιρίγκου, απαντώντας τελικά αν παραιτήθηκε ή όχι από την υπεράσπιση της 34χρονης κατηγορούμενης για τη δολοφονία των 3 παιδιών της στην Πάτρα.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, ο Αλέξης Κούγιας εξήγησε ότι δεν παραιτείται από την υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου και ανέφερε ότι πρόκειται για το μεγαλύτερο δικαστικό σκάνδαλο από τη σύσταση του ελληνικού κράτους, κάτι που είπε και στην ανακοίνωσή του νωρίτερα σήμερα (20.10.2023) το μεσημέρι.

Στη θυελλώδη συνέντευξή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, ο Αλέξης Κούγιας είπε ότι το δικαστήριο είναι προκατειλημμένο σε βάρος της Ρούλας Πισπιρίγκου ενώ έκανε λόγο για σοβαρές ευθύνες της Αστυνομίας κατά τη διάρκεια της προανάκρισης.

Μάλιστα, ξεκαθάρισε πως θα επιστρέψει στο δικαστήριο, γιατί δεν έχει εγκαταλείψει ποτέ κάποιον κατηγορούμενο όσα χρόνια είναι δικηγόρος. «Δεν έχω αφήσει ποτέ πελάτη μου. Και βέβαια θα επιστρέψω στη δίκη. Αλίμονο αν αφήσω τη φτωχή αυτή γυναίκα ανυπεράσπιστη. Δεν θα ήμουν Κούγιας», ξεκαθάρισε ο γνωστός ποινικολόγος.

 

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση