ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κορωνοϊός: «12χρονη παλεύει για την ζωή της - Δεν είχε προβλήματα υγείας»

Τι είπε ο ξάδελφος της 12χρονης

Μάχη με την ζωή της δίνει μία 12χρονη κοπέλα σε νοσοκομείο της Ατλάντα αφότου βρέθηκε θετική σε κορωνοϊό.

Ο Τζάστιν Άντονι δήλωσε πως η ξαδέρφη του Έμμα έχει μπει σε αναπνευστήρα το Σάββατο αφότου βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό, αναφέρει το CNN. Αρχικά διαγνώστηκε με πνευμονία στις 15 Μαρτίου και μετά από ημέρες έλαβε τα αποτελέσματα της εξέτασης για τον ιό.


Κορωνοϊός: Αυτές είναι οι χώρες που δεν έχουν ούτε ένα κρούσμα


Ο Άντονι δήλωσε πως η ξαδέρφη του «παλεύει για την ζωή της» παρά το γεγονός ότι δεν πάσχει από άλλα θέματα υγείας που θα την έθεταν σε υψηλότερο κίνδυνο για τον κορωνοϊό. Η 12χρονη, επίσης, δεν ταξίδεψε πρόσφατα και είναι άγνωστο το πώς κόλλησε τον ιό.

Τι αναφέρει το Νοσοκομείο Παίδων

Το Νοσοκομείο Παίδων της Ατλάντα επιβεβαίωσε πως μία ασθενής έχει βρεθεί θετική στον κορωνοϊό αλλά δεν έδωσε περαιτέρω λεπτομέρειες, αναφέρει το CNN.

«Ο ασθενής παραμένει σε απομόνωση και ακολουθούμε συνεχώς τις κατάλληλες προφυλάξεις» δήλωσε η εκπρόσωπος του νοσοκομείου Τζέσικα Πόουπ στο αμερικανικό δίκτυο. «Πρόσθετες λεπτομέρειες δεν θα δοθούν λόγω του νόμου περί απορρήτου των ασθενών».

Τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων εξέδωσαν μελέτη νωρίτερα αυτή την εβδομάδα όπου αναφέρεται ότι λιγότερο από το 1% των νοσηλευόμενων περιπτώσεων ήταν ασθενείς ηλικίας 19 ετών ή μικρότεροι.

Πηγή: iefimerida.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X