ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κι όμως αρκετά ζευγάρια πίνουν το αίμα ο ένας του άλλου... για να συνδεθούν

Βρήκαμε τι ακριβώς σημαίνει η πράξη τους αυτή

Η Meghan Fox αρραβωνιάστηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της Machine Gun Kelly, σε μία «prive» θα λέγαμε τελετή, με τον MSG να γονατίζει δίνοντας της ένα ιδιαίτερο δαχτυλίδι.

Την ανακοίνωση έκανε η ίδια η ηθοποιός μέσω ανάρτησης της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως στο τέλος για να σφραγίσουν την αιώνια αγάπη και αφοσίωση τους, ήπιαν ο ένας το αίμα του άλλου. Όπως είναι αναμενόμενο, η ανακοίνωση τους αυτή έγινε πλέον “Viral’’ θα λέγαμε, με πολλούς να αναρωτιούνται τι σημαίνει ακριβώς αυτή η ανταλλαγή αίματος.

Μια σύντομη αναζήτηση στο διαδίκτυο, μας εμφάνισε και άλλα ζευγάρια στον κόσμο που ακολουθούν παρόμοιες «τακτικές» επικοινωνίας, γιατί περί αυτού πρόκειται. Με ένα ζευγάρι Βρετανών να υποστηρίζουν σε συνέντευξη τους πως η ανταλλαγή αίματος, είναι άμεσα συνδεδεμένη με την ανταλλαγή ενέργειας και την απόλυτη σύνδεση που έχει το ζευγάρι.

«Ξαφνικά ένιωσα την ενέργεια να με διαπερνά. Μου πήρε μία μέρα για την ολοκλήρωση της μεταμόρφωσης και μετά ένιωθα ανανεωμένη. Ήταν μια μαγική εμπειρία», ήταν μία από τις δηλώσεις του ζευγαριού.

Πηγή: must

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση