ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κάτω από άκρα μυστικότητα η κηδεία της Αναστάζια

Επτασφράγιστο μυστικό κρατά η οικογένειά της την ημέρα και τον τόπο που θα τελεστεί η κηδεία της 27χρονης

Ένα μήνα μετά την δήλωση εξαφάνισης της 27χρονης Αναστάζιας Ρουμπίνσκα στην Κω από τον σύντροφο της και την αποκάλυψη λίγες ημέρες μετά της φρικτής δολοφονίας της από τον 32χρονο συλληφθέντα Μπαγκλαντεσιανό, η οικογένεια της ανακοίνωσε την κηδεία της που θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες ημέρες στην πόλη Βρότσλαβ της Πολωνίας.

Όλο αυτό το διάστημα οι γονείς και ο αδελφός της ανέμεναν με αγωνία το «πράσινο φως» από τις Ελληνικές Αρχές, προκειμένου να ταξιδέψει η σορός στην πόλη όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, με σκοπό να την αποχαιρετήσουν όπως εκείνοι θα ήθελαν.

Έτσι εδώ και λίγα 24ωρα η σορός της Αναστάζια βρίσκεται στην Πολωνία με την οικογένεια Ρουμπίνσκα να προετοιμάζει με κάθε λεπτομέρεια την κηδεία της, που σύμφωνα με την επιθυμία τους θα τελεστεί σε άκρως οικογενειακό περιβάλλον.

Σύμφωνα με την πατέρα της, η μητέρα της Ναταλία και ο αδελφός της Αντρέι, αποφάσισαν εξαιτίας της έκτασης που έλαβε η υπόθεση της δολοφονία στην Κω, να μην γίνει γνωστή η ημερομηνία της κηδείας, ώστε να καταφέρουν να την θάψουν μακριά από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης που θα θελήσουν να καλύψουν το γεγονός.

Πριν παραδοθεί η σορός στην οικογένεια της 27χρονης, έγινε εκ νέου νεκροψία-νεκροτομή, ενώ κλήθηκε και η μητέρα της προκειμένου να προχωρήσει στην διαδικασία αναγνώρισης της.

ΠΗΓΗ: protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση