ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κατηγορίες και για βιασμό για τον τράπερ που συνελήφθη για ανατινάξεις ΑΤΜ

Η εγκληματική του δράση και οι βαριές κατηγορίες για ξυλοδαρμό και βιασμό

Βιος και πολιτεία, ο 26χρονος τράπερ που συνελήφθη στην «εκρηκτική» σπείρα που ανατίναζε ATM. Απο τα εφηβικά του χρόνια, σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, ο νεαρός, αποτελεί παλαιό γνώριμο των αρχών καθώς το βιογραφικό του περιλαμβάνει απο πλιατσικο περιπτέρου και άδειασμα του ψυγείου απο όλα τα παγωτά στα 15 του, κλοπή μοτοσικλέτας στα 16 και κατοχή κάνναβης στα 21 του, για να φθάσει στα 24χρόνια του να κατηγορείται για τον ξυλοδαρμό και στη συνέχεια τον βιασμό της 26χρονης πρώην συντρόφου του και μητέρας του παιδιού που έχουν αποκτήσει μαζι οταν εκείνος ηταν 18 και δεν εχει αναγνωρίσει.

Η εγκληματική του δράση

Όταν στις 22 Ιουλίου η Ασφάλεια προχώρησε στη σύλληψη της «ομάδας των 5» που απο τον Νοέμβριο του έτους 2020, διέπρατταν διαρρήξεις Α.Τ.Μ. με εκρηκτικά και εύφλεκτα αέρια, κλοπές ΙΧΕ αυτοκινήτων και χρήσης αυτών για την τέλεση των πράξεων, σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας, προκειμένου να αποκομίσουν σημαντικά οικονομικά οφέλη, διαπίστωσαν πως ο 26χρονος που είχε πιαστει στα δίχτυα του νόμου ηταν παλιος γνώριμος των αρχών. Ο τράπερ Leon, με το προκλητικό προφίλ στο Instagram που αριθμεί 7.000 followers οπως αποκαλύπτει το protothema.gr ηταν βαθια χωμένος στην παρανομία απο μικρό παιδί. Στις 24/4/2010 συλλαμβάνεται και οδηγείται στο Τ.Α Λιοσίων για διάρηξη ψυγείου περιπτερου οπου το άδειασε απο ολα τα παγωτα. Ήταν μόλις 15 ετών! Ομως μετά τη σύλληψη του δεν φαίνεται να έβαλε μυαλό. Στις 3/10/2011
συλλαμβάνεται και οδηγειται στο Τ.Α Λιοσίων για κλοπή μοτοσικλέτας. Στις 1/11/2016 συλλαμβάνεται και σχηματιζεται δικογραφία απο το Τ.Α Θήβας για κατοχή κάνναβης.

Βαριές κατηγορίες για ξυλοδαρμό και βιασμό

Στα μέσα Ιουλίου 2020, ο τράπερ εμπλέκεται σε ένα άγριο συμβάν με πρωταγωνιστες τον ίδιο και την πρώην σύντροφο του. Μια 27χρονη κοπέλα απο την Ρωσία με την οποία εχουν αποκτήσει ενα παιδί το οποίο οι πληροφορίες λένε οτι δεν εχει αναγνωρίσει. Ειδικότερα,στις 22/7/2020, οπως λένε πηγές στο protothema.gr, η κοπέλα πηγαίνει στο Τ.Α Πεντέλης και καταγγέλει τον τράπερ για απειλή, εξύβριση και σωματική βιά. Ο άνδρας συλλαμβάνεται. Ομως η ιστορία δεν τελειώνει εκεί. Στη 1/8/2020 ένα ακόμη πιο άγριο συμβαν εξελίσσεται σε διαμέρισμα στα Μελίσσια. Οπως κατήγγειλε η κοπέλα, ο πρώην σύντροφος της την επισκέφθηκε με την πρόφαση να συζητήσουν για το παιδί. Οταν εκείνο κοιμήθηκε, αυτός τη ρώτησε αν έχει προχωρήσει στη ζωή της. Η κοπέλα απάντησε καταφατικά. Μια απάντηση που όμως δεν άρεσε και εξαγρίωσε τον τράπερ.

Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία της γυναίκας, ορμησε πάνω της και άρχισε να τη χτυπά στο πρόσωπο με μπουνιές. Στη συνέχεια της τράβηξε τα ρούχα και τη βίασε. Η κοπέλα με δάκρυα στα μάτια τον παρακαλούσε να σταματήσει ομως εκείνος ηταν αποφασισμένος να φθάσει μέχρι το τέλος. Οταν ολοκλήρωσε τη χυδαία πράξη του, την απείλησε οτι αν μιλήσει θα κάνει κακο στην ίδια και την οικογένεια της. Η γυναίκα την επόμενη ημέρα στις 2/8/2020 πήγε στο Τ.Α Πεντέλης και κατήγγειλε το βιασμό της.

Πηγή: protothema 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X