ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Καρέ-καρέ πώς σκότωσαν τον 38χρονο ιδιοκτήτη βενζινάδικου

Η ελληνική Αστυνομία αναζητά και άλλο υλικό για τον εντοπισμό των δραστών

Σοκαρισμένοι παραμένουν οι κάτοικοι του Γέρακα με τη δολοφονία του 38χρονου ιδιοκτήτη βενζινάδικου, την ώρα που οι Αρχές επιχειρούν να ξετυλίξουν το κουβάρι της υπόθεσης,

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ant1 προβλήθηκε αποκλειστικό βίντεο – ντοκουμέντο από την στιγμή της δολοφονίας του άτυχου άνδρα.

Στις εικόνες που έχουν καταγραφεί από κάμερα ασφαλείας, ο 38χρονος επιχειρηματίας έχει μόλις παρκάρει στο στέγαστρο του βενζινάδικου, στη Λεωφόρο Μαραθώνος.

Το άσπρο επαγγελματικό όχημα σταματά δίπλα από τις αντλίες σαν να θέλει ο οδηγός να βάλει καύσιμα. Εκείνη τη στιγμή οι δύο δολοφόνοι βγαίνουν από την πίσω πόρτα κρατώντας καλάσνικοφ στα χέρια και προχωρούν ελάχιστα μέτρα σημαδεύοντάς τον. Πλησιάζουν τον άτυχο άνδρα που έχει βγει από το όχημα και τον πυροβολούν δεκάδες φορές.

Περνούν ακριβώς 10 δευτερόλεπτα. Με γρήγορα βήματα κινούμενοι με την πλάτη στο βαν οπισθοχωρούν και μπαίνουν στο βαν το οποίο φεύγει από το πρατήριο.

Από τη στιγμή που μπήκε μέχρι τη στιγμή που έφυγε το όχημα από το βενζινάδικο χρειάστηκαν 45 δευτερόλεπτα. Χρόνος αρκετός ώστε οι εκτελεστές να θέσουν σε εφαρμογή το σχέδιό τους και να δολοφονήσουν τον επιχειρηματία. Η δολοφονία έγινε νωρίς το πρωί, ώρα με αυξημένη κίνηση, κάτι που όμως δεν φάνηκε να ενόχλησε τους δολοφόνους του επιχειρηματία οι οποίοι προφανώς παρακολουθούσαν το θύμα τους.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, αστυνομικές πηγές ανέφεραν πως «ο τρόπος που έδρασαν δείχνει ότι ήταν αποφασισμένοι και έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο. Είναι δεδομένο ότι είχαν και άλλα πυρομαχικά μαζί τους, ώστε να τα χρησιμοποιήσουν, στην περίπτωση που δέχονταν πυρά κατά τη διάρκεια της εκτέλεσης».

Δείτε το βίντεο

Το βαν των εκτελεστών του βενζινοπώλη

Την ίδια στιγμή, το MEGA και ο Μαρίνος Αλειφέρης φέρνουν ακόμη ένα βίντεο – ντοκουμέντο.

Σε αυτό φαίνεται το λευκό βαν όπου επέβαιναν οι 4 δράστες και μπροστά δεξιά ένα μαύρο Ι.Χ, το όχημα του 38χρονου επιχειρηματία.

Λίγα λεπτά αργότερα οι δράστες εκτέλεσαν τον 38χρονο με περισσότερες από 20 σφαίρες. Στη συνέχεια, εγκατέλειψαν το αυτοκίνητο και διέφυγαν από την περιοχή.

 ΠΗΓΗ: In.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση