ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κακοκαιρία σαρώνει την Ελλάδα (Βίντεο)

Πλημμύρες, απεγκλωβισμοί, κατολισθήσεις στη Ζάκυνθο - Κλειστά σχολεία σε Κεφαλονιά, Ιθάκη

Σε επιφυλακή ο κρατικός μηχανισμός για την σφοδρή κακοκαιρία η οποία πλήττει την Ελλάδα από χθες (25/01) δημιουργώντας προβλήματα κυρίως στη δυτική Ελλάδα και στο Ιόνιο και κυρίως σε Ζάκυνθο και Κεφαλονιά. Το επεισόδιο βροχόπτωσης βρίσκεται στην κατηγορία 3 σύμφωνα με τους μετεωρολόγους οι οποίοι αναμένουν ακόμη πιο έντονα φαινόμενα σήμερα (26/01), στις περισσότερες περιοχές της χώρας.

Τα κυριότερα προβλημάτα καταγράφονται στη Ζάκυνθο με την πυροσβεστική να έχει προχωρήσει σε τουλάχιστον δύο απεγκλωβισμούς οδηγών από αυτοκίνητα που ακινητοποιήθηκαν λόγω της υψηλής στάθμης του νερού στο οδόστρωμα σε Αργάσι και Γαϊτάνι. Στο νησί σημειώθηκε και κατολίσθηση στην εθνική οδό Ζακύνθου- Κεριού.

Σημειώνεται ότι σε Ζάκυνθο, Κεφαλονιά και Ιθάκη, οι κάτοικοι των οποίων έχουν λάβει μήνυμα από το 112 από το μεσημέρι της Τετάρτης (25/01) τα σχολεία όλων των βαθμίδων θα μείνουν κλειστά για σήμερα, Πέμπτη (26/01).

Η κακοκαιρία έχει δημιουργήσει προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων σε αρκετές περιοχές της επικράτειας με την Τροχαία να έχει προχωρήσει σε διακοπές κυκλοφορίας.

Πηγή: protothema.gr 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X