ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Kακοκαιρία Daniel - «Πού είσαι βρε αγόρι μου»

Έπειτα από ώρες ταξιδιού βρίσκει την εγκλωβισμένη μάνα του στον Παλαμά

Συγκλονιστικές είναι οι εικόνες που έρχονται από τη Θεσσαλία η οποία έχει πληγεί βαθιά από την κακοκαιρία Daniel.

Σε βίντεο που αναρτήθηκε στα social media απεικονίζεται άνδρας, που αγωνιά για την τύχη της εγκλωβισμένης μητέρας του, να κινείται μέσα στον πλημμυρισμένο Παλαμά, στην Καρδίτσα, το χωριό που κυριολεκτικά θάφτηκε κάτω από τα λασπόνερα.

Καταφέρνει περπατώντας χιλιόμετρα μέσα στο νερό, να φτάσει σπίτι του όπου βλέπει τη μητέρα του που είναι ξαπλωμένη, να του ανοίγει την αγκαλιά της.

Η μητέρα του είναι κλινήρης και μόλις τον αντικρίζει του λέει «πού είσαι βρε αγόρι μου;».

«Άκουγες ουρλιαχτά μέσα στη νύχτα»

Τις δραματικές στιγμές όταν πλημμύρισε ο οικισμός του Παλαμά από το πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel περιέγραψε κάτοικος της περιοχής, με τα λόγια του να προκαλούν ανατριχίλα.

«Σε κάποια φάση έβρεχε, μάζεψε νερά, 80 πόντους και σε κάποια στιγμή 01:00 – 02:00 τη νύχτα ακουγόταν ένα βουητό και μέσα σε μια ώρα το νερό έφτασε στα δύο μέτρα» δήλωσε ο κάτοικος στο Mega.

Και πρόσθεσε: «Εκεί έγινε όλο το λάθος. Δεν είχαμε προειδοποιηθεί για τίποτα, δεν ήξερε ο κόσμος για τίποτα και άκουγες μόνο ουρλιαχτά. Σε κάποια στιγμή ησύχασαν τα πάντα και άκουγες μόνο ουρλιαχτά. Βοήθεια, φωνές και να ξέρεις ότι είναι γείτονας και να μην μπορείς να πας να τον βοηθήσεις. Δεν έχω ξαναζήσει τέτοιο πράγμα».

Πηγή: in.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση